Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar

Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar

CHP lideri Kılıçdaroğlu, HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yaptığı paylaşımında muhafazakar genç kadınlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yaptığı paylaşımında muhafazakar genç kadınlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

HÜDA-PAR, 14 Mayıs'taki seçimde aday çıkarmayacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurmuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına atıfta bulunarak sosyal medya hesabından muhafazakar genç kadınlara seslendi. Kılıçdaroğlu, "Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Muhafazakâr genç kadınlara seslenmek istiyorum. Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.