Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: Saadet Partisi'ne ayar vermek kimsenin haddi değil

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: Saadet Partisi'ne ayar vermek kimsenin haddi değil

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Seçime Hazırlık Toplantısı’nda partililerle bir araya geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Seçime Hazırlık Toplantısı’nda partililerle bir araya geldi. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve iktidar temsilcilerinin partisine yönelttiği 'Erbakan ve Milli Görüş' eleştirilerine "Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın! Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez" dedi.

Partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Seçime Hazırlık Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve iktidar temsilcilerinin partisine yönelttiği 'Erbakan ve Milli Görüş' eleştirilerine çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karamollaoğlu, "Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın! Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez!" dedi.

Karamollaoğlu konuşmasında “Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları “Milli Görüş gömleği” yine akıllarına düştü! Ama nafile! O gömlek artık size olmaz, üzerinizde durmaz, taşıyamazsınız; size ağır gelir!” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"YİNE AKILLARINA DÜŞTÜ"

"Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları “Milli Görüş gömleği” yine akıllarına düştü! Ama nafile! O gömlek artık size olmaz, üzerinizde durmaz, taşıyamazsınız; size ağır gelir! “Eski Milli Görüşçü” olmak başka, ömrü boyunca Milli Görüşçü kalabilmek başkadır!"

"YOLDAN ÇIKAN, YOLA DAİR CÜMLE KURAMAZ"

"Bu noktada Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın! Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez! Biz bu yolda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz!"

"MİLLİ GÖRÜŞ HATIRLATMASI YAPMAK KİM, SİZ KİM?"

"Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarına, Saadet Partisi’nin teşkilat mensuplarına, Milli Görüş hatırlatması yapmak kim, siz kim? Erbakan Hocamızın hedeflerindeki mana nerede, nitelik nerede; sizin her şeyi binadan, betondan, nicelikten ibaret sanan anlayışınız nerede?"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.