Kılıçdaroğlu, 'Bu dil AK Parti'dir' diyerek paylaştı: Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu, 'Bu dil AK Parti'dir' diyerek paylaştı: Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, sosyal medyada AK Parti'nin mitingi sonrasında konser veren Demet Akalın'a karşı eleştirilere sağduyu çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, sanatçıların istediği yerde sanatını icra etmesinden yana olduklarını

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, sosyal medyada AK Parti'nin mitingi sonrasında konser veren Demet Akalın'a karşı eleştirilere sağduyu çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, sanatçıların istediği yerde sanatını icra etmesinden yana olduklarını belirtirken, "Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'ne artık 24 saatten az bir süre kaldı. Tüm Türkiye bunun heyecanını ve merakını yaşarken bugün saat 18.00 itibarıyla da seçim yasakları başlamış olacak.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise seçime yönelik mitinglerini dün akşam Ankara'da gerçekleşen son mitingle sonlandırdı.

Geçtiğimiz gün AK Parti, İzmir'in Bayraklı İskelesi'nde bir miting gerçekleştirdi. Mitingde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ konuştu.

Sanatçı Demet Akalın ise gerçekleşen miting sonrasında AK Partili vatandaşlara bir konser gerçekleştirdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'KAVGA ETMEYELİM' ÇAĞRISI

Sosyal medya platformu Twitter'da bazı kullanıcılar Akalın'ın AK Parti mitingi sonrasında konser vermesini eleştirirken, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sağduyu çağrısı geldi.

Bir kullanıcının Akalın'ın konser görüntülerini paylaşıp, "Demet Akalın, İzmir'deki AKP mitinginde konser verdi. "Arşiv unutmayacak" ifadelerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!" ifadelerini kullandı.

AKALIN'DAN KALPLİ YANIT

Sanatçı Demet Akalın ise Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımı sonrasında kendisine bir cevapta bulundu. Akalın, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına Kılıçdaroğlu ile özdeşleşmiş olan kalpli emoji bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.