Kılıçdaroğlu’ndan 'Sinan Ateş' paylaşımı: Her şeyi biliyoruz

Kılıçdaroğlu’ndan 'Sinan Ateş' paylaşımı: Her şeyi biliyoruz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlaya

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP’de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak."

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.