MHP'de teşkilatlar kazan kaldırdı! Bahçeli’ye yakın kişi istenmiyor

MHP'de teşkilatlar kazan kaldırdı! Bahçeli’ye yakın kişi istenmiyor

MHP'nin gerçekleştirdiği büyük kongre sonrası parti içerisinde çekişmelerin ayyuka çıktığı iddia edildi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın partide istenmeyen adam olduğu konuşuluyor.

MHP kongresinden sonra MHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) büyük değişiklik bekleyen teşkilatlar, yalnızca bir iki değişiklik olunca büyük hayal kırıklığına uğradığı iddia edildi.

BAHÇELİ'YE YAKIN İSİM İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLDİ

Günboyun'da yer alan habere göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yakınlığıyla bilinen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın partide istenmeyen adam ilan edildiği ifade edildi. 

Özellikle teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın görevine devam etmesi MHP tabanında büyük hayal kırıklığı ve kızgınlığa neden oldu. Teşkilatlar uzun zamandan beri Semih Yalçın’dan rahatsız. Çünkü teşkilatların sorunlarına bakmadığı gibi Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye de MHP’lilerin istek ve taleplerini bildirmiyor, sorunlarına çözüm üretemiyor. Sorunları ileten il ve ilçe başkanlarını da görevden alıyor.

MHP MECLİS GURUBU DA RAHATSIZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelince MHP grubunda birçok milletvekili AKP iktidarına “kayıtsız şartsız destek” verilmesine karşı çıktıklarını kulislerde açıkça ifade ediyorlar.

MHP Milletvekillerinin yarıdan fazlası yaşanan olaylardan rahatsız olduğu kulislere yansıyor.

Özellikle Sedat Peker ile Süleyman Soylu olayında Cumhurbaşkanı suskun iken Bahçeli’nin Soyluya sahip çıkması MHP meclis grubunda milletvekillerinin birçoğunu rahatsız etti.

Taban fokur fokur kaynarken önümüzdeki günlerde istifalar olacağı iddia ediliyor.

Genel Merkez yönetiminin Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretilmesi konusunda sessiz kalması ve AKP iktidarının icraatları ile mutlu olması da hem milletvekillerinin hem teşkilatın hem de MHP’li seçmenin tepkisine neden oluyor.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.