Halka Küpe

Halka Küpe

Kadınlar için tasarlanmış küpeler arasında halka küpe modelleri de bulunmaktadır. Küpeler insanlık tarihi kadar eski olan takılar olarak bilinmektedir.

Kadınlar için tasarlanmış küpeler arasında halka küpe modelleri de bulunmaktadır.  Küpeler insanlık tarihi kadar eski olan takılar olarak bilinmektedir. Eskiden karşıdaki insanı etkilemek ve tılsım amacı ile kullanılan küpeler günümüzde kadınların yüz biçimine ve saç modeline göre seçilen elbisenin kombinin tamamlayan bir takı olmuştur. Küpe seçiminde kadınlar bütün bu özellikleri göz önünde bulundurarak model tercihi yapmaktadır.

Halka küpe modelleri halkanın farklı şekillerde süslenmesi ile ortaya çıkarılmaktadır. Bu küpelerde altın ve gümüş kaplama kullanılmaktadır. Bu kaplamaların altında ise sağlıklı pirinç malzemesi kullanılmakta ve bu malzeme yurt dışından getirilmektedir. Küpeler doğrudan cilde temas ettiği için bu takılarda kullanılan malzemenin sağlıklı olması önem taşımaktadır.

Halka Küpe ve Kulaklardaki Güzellik

Diğer takılarda olduğu gibi küpelerde de çok gösterişli ve sallantılı modellerin yanında daha sade ve klasik model olarak değerlendirebileceğimiz halka küpe modelleri bulunmaktadır. Bu küpeler halka etrafına ve içine dokunuşlar yapılarak hazırlanmış modellerdir. Küpenin modeli sadece kişinin beğenisine göre değil giydiği kıyafete ve yapılan saçın modeline göre değişmektedir. Ayrıca boyun kısmının uzun veya kısa olması, kulağın fiziksel yapısı da kolyenin modelini etkilemektedir.

Halka küpe modellerinde göz şeklinde nazar boncuğu, püskül, madalyon yanında kalp, anahtar, kilit gibi farklı onlarca figür kullanılabilmektedir. Büyün bu küpe modellerini incelemek ve tarzınıza uygun olan modeli seçmek için https://www.shopmonreve.com/kategori/halka-kupe sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.