Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in lüks araçlarını satışa koydu!

Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in lüks araçlarını satışa koydu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ak Parti dönemine ait israfa yol açan lüks araçları satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi israfa neden olan lüks araçları satışa çıkardığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile istifa eden Eski  Ak Partili Başkan Melih Gökçek döneminde alınan lüks araçların değeri  2 milyon lirayı geçiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçmiş dönemde alınan ve masrafı yüksek olan lüks araçların satışa çıkarılacağını duyurdu. BELKA Anonim Şirketi, 19 Kasım Perşembe günü saat 14.30’da 1 adet lüks arazi ve 3 adet binek aracın satışı için kapalı zarf pazarlık yöntemiyle ihaleye çıkılacağı Yavaş tarafından açıklandı.

2 MİLYON LİRAYI GEÇİYOR

BELKA A.Ş. tarafından 1 arazi ve 3 lüks binek aracın satışı için 19 Kasım Perşembe günü saat 14.30’da kapalı zarf pazarlık yöntemiyle ayrı ayrı yapılacak ihale, Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Başkan Mansur Yavaş’ın israfla mücadele ve tasarruf uygulamalarının artırılması yönündeki genelgesi doğrultusunda çıkılacak ihalede, 2012 model arazi tipi araç ile 2 tanesi 2012, 1 tanesi de 2014 model lüks aracın satışından 2 milyon 15 bin lira gelir hedefleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi  daha önce 3 adet lüks aracın satışından da 2 milyon 101 bin lira kazanç sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.