Taliban resti çekti!

Taliban resti çekti!

Siyonist İsrail medyasına konuştuğu iddia edilen Taliban sözcüsü Suheyl Şahin, resti çekti. Şahin, "İsrail'le hiçbir işimiz olmaz" dedi.

Afganistan'ı tamamen ele geçirmesinin ardından The Times of Israel’de söyleşisi yayınlanan Taliban Sözcüsü Süheyl Şahin, ‘kendisini İsrail medyasından diye tanıtan kimseyle söyleşi yapmadığını’ açıklamıştı. Bugün Rus haber ajansı Sputnik'e konuşan Şahin, "İsrail ile hiçbir ilişkimiz olmayacak." diyerek son noktayı koydu.

20 yıl işgal altında tuttuğu Afganistan'dan kaçar gibi çekilen ABD ile ilişkilere değinen Süheyl Şahin, "Elbette, Amerika bizimle bir ilişki kurmak ve ülkenin yeniden inşasına katkı sağlamak istiyorsa, -ki bu hem ülkelerin hem de her iki halkın çıkarına olabilir-  hoş karşılayabiliriz" dedi.

Diğer ülkelerle de iyi ilişkilerinin olmasını istediklerini belirten Taliban sözcüsü Şahin, "Tüm bölge ülkeleri ve komşu ülkelerin yanı sıra Asya ülkeleriyle de ilişkilere sahip olmak istiyoruz. Elbette İsrail ile bir ilişkimiz olmayacak. Siyonist İsrail bu ülkeler arasında değil" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.