Varlık Şirketi Mağdurları çözüm arıyor

Varlık Şirketi Mağdurları çözüm arıyor

Türkiye’de Vatandaşların her geçen gün alımı gücü yitimesiyle birlikte Yurttaşlar bankalardan kredi kartı kullanımı ile birlikte kredi çekmekte derinleşen ekonomik krizle birlikte kamu ve özel bakanların şirketlerin haciz kıskacında

Türkiye’de Vatandaşların her geçen gün alımı gücü yitirmesiyle birlikte Yurttaşlar bankalardan  kredi kartı kullanımı ile birlikte kredi çekmekte derinleşen ekonomik krizle birlikte kamu ve özel bakanların yurttaşların ödeyemediği kredi  ve kredi kartı borçları hacizle karşı karşıya kalmaktadır.

Varlık yönetim ve Alacak şirketleri mağdurları platformu  sözcüsü Gazeteci Davut UÇAR  şikayetvar.com internet sitesinde Varlık Yönetim ve Alacak şirketlerinin şikayetleri ile birlikte mağdurların her geçen gün artıyor platform Varlık Yönetim ve Alacak şirketleri mağdurları sözcüsü Gazeteci Davut UÇAR  Yurttaşlar  Varlık Yönetim Şirketlerine ve Alacak Şirketlerine devredilen borçlarını nedeniyle kara listede yer almakta. Ancak Yurttaşların Bankalara Telekominikasyon şirketlerin olan Kredi kartı ve kredi ,iletişim borçlarını taksitlerini ödeyemedikleri gibi haciz Bankalar ve Ttnet,TürkTelekom,Vodofone,Turkcell gibi iletişim şirketleri haciz işlemleri başlatma haciz işlemi sonrasında Gerek Bankalar gerekse İletişim şirketleri borçlarını Varlık Yönetim şirketleri ile Alacak şirketlerine çok düşük bir paraya satıyor .

Varlık Yönetim şirketleri ve  Alacak şirketleri borçlarını devraldık icar ve borçlar nedeniyle yurttaşları aramaya başlıyor. Bankalara ve telekominikasyon şirketlerine borçlu yurttaşlar borçları devir alan Varlık yönetim ve alacak şirketleri ile anlaşma yolu ile borçlarını ödedikleri halde Varlık Yönetim ve Alacak şirketleri İbraname düzenleyerek Borcu yoktur yazısı alıyor.

Varlık Yönetim ve Alacak şirketleri Mağdurları Platform Sözücü Davut UÇAR, Yukarıda anlattıklarım  Mağdur yurttaşlarımız Borcum yoktur diye sevinirken  yeniden Bankaların  telekominikasyon maaşlarına haciz varsa taşınmazların üzerine şirketlerin haciz işlemi ile karşı karşıya Varlık Yönetim ve Alacak şirketlerine olan borçlarını ödemesine rağmen ve borcu yurt yazısı alması nedeniyle  borcunu ödeyen yurttaş bir çıkış yolu arayışına girmeye başladı. Varlık yönetim ve alacak şirketleri madur yurttaşlar Hukuk bürolarına ve icra dairelerine giderek sorunu çözmek için gittiklerinde ben borcumu ödedim diyor ellerinde borcu yoktur yazısını icra müdürlüklerindeki  yetkili memurlara gösteriyor, icra dairelerinde çalışan memurlar siz borcunuzu ödemiş olabilirsiniz ancak haciz işlemiz devam ediyor sizler ödediğiniz yer şirket ile görüşün diyorlar sorunu onlar çözsün diyor Varlık Yönetim şirketi ve alacak şirketlerinden mağdur olan yurttaşlar icra müdürlüklerinde elleri boş dönüyor kara kara düşünmeye başlıyor.

Varlık Yönetim ve Alacak şirketleri Mağdurları Platform Sözcüsü Davut  UÇAR   Varlık Yönetim ve Alacak şirketlerine olan borçlarını ödeyen yurttaşlar sorunları her geçen gün artıyor ,bu sorunlarla birlikte aile birliğinin temelleri sarılmaya kavgaların çıkmasına bunun sonucunda cinnet geçiren Mağdur yurttaşlar ailelerine zarar vermeye başlıyor.

Varlık Yönetim ve alacak şirketleri mağdurları platform Sözcüsü Davut UÇAR çözüm için Varlık Yönetim şirketleri ve Alacak şirketleri için acilen yasal düzenleme yapılması gerek dedi. Platform sözcüsü  UÇAR  çözüm için Varlık Yönetim  Şirketleri ve Alacak şirketleri Borçlarını ödeyen yurttaşların Devir aldıkları Borçları hangi bankadan almış ise o bankaya ve bankanın Hukuk Birimi  tarafından vekil tayin edilerek İcra dairelerindeki borçların silinmesini ve işlemden kaldırılması istemeleri gerekmektedir.

Ayrıca Bankalara olan borçları nedeniyle mağdur yurttaşlarımızın Borçlarını çok düşük Maliyete Alan Varlık Yönetim Şirketleri  yurttaşa Sadece borcu yoktur yazısı veriyor ondan sonra hiçbir işlem yapmıyor. Varlık Yönetim şirketleri ve Alacak şirketleri Devir aldıkları bankaların borçlarını ödeyen yurttaşların borcu ödediğine dair ne bankaya yazı gönderiyor ne de madur yurttaşlarımızın icra dairelerindeki icralarını işlemden kaldırmıyor .dedi.

Platform Sözcüsü Uçar sözlerinin devamında  bu durum her geçen gün çıkılmaz bir hal almaya başladı Varlık Yönetim şirketleri ve  Telekominikasyon şirketlerindeki bu sorunlar nedeniyle madurların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bir önce çözüm bulunması gerek  bu konuda gerek iktidar gerekse muhalefet partilerin  Varlık Yönetim ve alacak şirketlerinden borcunu ödeyen yurttaşlar için acilen sicil affı için bir önce  çözüm bulunmasını istiyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.