DEVA Partisi'ne mitingden sonra bir yasak daha

DEVA Partisi'ne mitingden sonra bir yasak daha

DEVA Partisi'ne afiş yasağı getirilince partili başkan sokaklarda böyle gezdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep'te 21 Mayıs tarihinde yapılması planlanan mitinge yasak getirildiğini açıklamış ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gaziantep Valiliği'ne tepki göstermişti.

AFİŞ YASAĞI GETİLDİ

Yasağın kamuoyunda yankıları sürerken DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sekmen sosyal medyada yaptığı açıklamada Gaziantep'te miting yasağının ardından afiş asmalarının da engellendiğini açıkladı. 

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya'nın afişleri üzerinde taşıdığı fotoğrafı paylaşan Sekmen, "Meydanlar, kavşaklar, köprüler, üst geçitler sizin olabilir. Derdimizi anlatmak için, kendimize ve milletimize olan inanç ile  hareket eden bir beden yeter" ifadeleriyle iktidara tepki gösterdi. 

190520221900116733177.png

"Miting alanından sonra afiş asmamıza da izin vermediler. Meydanlar, kavşaklar, köprüler, üst geçitler sizin olabilir. Derdimizi anlatmak için, kendimize ve milletimize olan inanç ile hareket eden bir beden yeter. Foto: Gaziantep il başkanımız @avertugrulkaya
#devaengellenemez"

 

haber merkezi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.