Fatma Şahin Hakkında Suç Duyurusu

Fatma Şahin Hakkında Suç Duyurusu

CHP’li avukat Erdem Gökpınar, etkili kar yağışı ile ilgili önlem almadığı gerekçesiyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gaziantep’te dün meydana gelen kar yağışı şehir de ve çevrede bölgelerde yaşayan bir çok yurttaşa zor saatler yaşattı. Kar esaretinde kalan bölge insanı, yardım alamadıkları ve yerel yönetimin yetersiz kalması ile ilgili tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.

FATMA ŞAHİN ÖNLEM ALMADI

Kar yağışının önceden bilinmesine rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’in önlem almadığı öne sürüldü. Hakan Tanrıöver ise sosyal medyadaki hesabından, saatlerce yolda kalan yurttaşları suçlayan bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, Tanrıöver “Aracında kar lastiği takılı mı? Yok.. Kar fırtınası geleceğini duydun, işten erken çıktın mı? Yok.. Bu gün araba ile çıkmayayım dedin mi? Yok.. Bir mahana bulamda hökümete belediyelere saydıram..” ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterince Tanrıöver silmek zorunda kaldı.

‘HALKIN ŞİVESİNİ AŞAĞILADI’

CHP Gaziantep İl Hukuk Komisyonu Başkanı avukat Erdem Gökpınar, Fatma Şahin ve Hakan Tanrıöver hakkında suç duyurusunda bulundu. Şahin’in halkın mağdur olmasına yol açtığının belirtildiği dilekçede, Tanrıöver’in ise halkın şivesini aşağıladığı belirtilerek cezalandırılmaları istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.