Radyoloji Uzm. Dr. Ayhan Duman Medical Point Gaziantep’te

Radyoloji Uzm. Dr. Ayhan Duman Medical Point Gaziantep’te

Medical Point Gaziantep Hastanesi Radyoloji Ünitesi modern cihazlarıyla ve uzman kadrosunu güçlendirerek bölgede referans olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Radyoloji Uzm. Dr. Ayhan Duman Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Radyoloji Uzm. Dr. Ayhan Duman Kimdir?

Uzm. Dr. Ayhan Duman 2004 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı ve 2013 yılında ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Uzmanlık eğitimini başarılı bir şekilde bitirdi.

2013 ile 2015 yılları arasında Şanlıurfa M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Dr. Duman, 2015 ile 2023 yıllarında ise Gaziantep’te özel sektörde hizmet verdi.

Radyoloji Uzm. Dr. Ayhan Duman Türk Radyoloji Derneği ve Gaziantep Tabipler Odası üyesidir.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Radyoloji Uzm. Dr. Ayhan Duman’ın ilgi alanları ise; yenidoğan hastalıkları,varis, nadir hastalıklar, kanser, gebelik olmakla birlikte, yenidoğan ve çocuklarda konjenital ve gelişimsel hastalıkların tanısı,Perkutan varis tedavileri(Lazer, Radyofrekans, Glue, Skleroterapi vs.), nadir hastalıkların tanısı, kanser hastalarının tanı ve takiplerinin radyolojik olarak değerlendirilmesi, ayrıntılı gebelik ultrasonografisi, organ biopsileri olarak öne çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.