ŞAMİL TAYYAR'A TOKAT GİBİ CEVAP

ŞAMİL TAYYAR'A TOKAT GİBİ CEVAP

02 Mart 2024 tarihinde son 2 dönemdir Ak Partide aday gösterilmediğinden , aktif siyaseti bıraktığını ifade eden geçmişte DSP’ de aday adaylığı süreci yaşayan ve mahkeme kararlarıyla birilerinin ağzıyla Ergenekon ile ilgili şuanda raflarda dahi olmayan

 

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde  AK Parti  Genel Merkez  yönetiminden görevleri olmamasına rağmen Ak Parti Gaziantep Teşkilatı tarafından istenmiyen adam ilan edilen Ak Parti Eski Gaziantep MilletVekili Şamil Tayyar , Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Yeniden refah Partisi Adayı Hasan Dilek ve Parti Meclisi üyeleri üzerinden  ağza alınmayacak ifadeleri kullanması ilçedeki seçmenlerde büyük rahatsızlığa neden oldu.   YRP Partisi Nurdağı Belediye Başkan Adayı Hasan Dilek   VE Ak Partiden  iki dönem Nurdağı belediye başkanlığı yapan ve şimdilerde ise YRP'den Nurdağı Birinci Sıra Meclis Üyesi Adayı Orhan Yılmaz  Ailesi hakkında çirkin sözler sarf etmesinden sonra   iki  dönem Nurdağı Ak Parti Belediye Eski Başkanı Orhan Yılmaz'ın Oğlu Abdurrahman Yılmaz  Kamuoyuna Şamil Tayyar'a Tokat gibi bir açıklamalarda bulundu.  


02 Mart 2024 tarihinde son 2 dönemdir Ak Partide aday gösterilmediğinden , aktif siyaseti bıraktığını ifade eden geçmişte DSP’ de aday adaylığı süreci yaşayan ve mahkeme kararlarıyla birilerinin ağzıyla Ergenekon ile ilgili şuanda raflarda dahi olmayan onlarca kitabın yazarı Gaziantep eski milletvekili sayın şamil tayyarın anket sonuçlarının düşük çıkması ile panik haline ailem ile ilgili sarf ettiği sözlere istinaden açıklama yapmam elzem olmuştur.
Bu vesile ile ;
1-Aktif siyasette yokum diyerek Nurdağı ilçesinde rakip adayların ailelerine varana kadar çirkin siyasetteki asıl amacınız nedir? Meclis üyelerine kadar müdahil olduğunuzu Nurdağı’lı bilmiyor mu ? Deprem şehitlerinin yattığı bu toraklarda bağınız yok, bahçeniz yok, aileniz yok ,aktif siyasetiniz yok ve akraba adayınız yok peki bu hırs ve çaba nedir.
2-Babam Orhan YILMAZ’ın Nurdağı’lı olduğundan şüphe ediyormuşsunuz. Annemin de Babamın da hatta Dedemin de soyu belli , BİZ NURDAĞI’LIYIZ. Akrabamız dostumuz, Bağımız bahçemiz geçmişimiz şehitlerimiz ve kısaca geleceğimiz burada.
3-Yıllarca bu memlekette siyaset yapmış ölmüş dedeme babama hakaret ettiğinizi izleyince çok ama çok üzüldüm. Ama size yakışan siyaset bu olduğu için üzülmemek lazım. Zaten üslubunuz bu olmasaydı Sayın Cumhurbaşkanımız’da Devlet büyüğümüz Sayın Devlet BAHÇELİ’de size gerekli kıymeti verirdi.
4-Babam Orhan YILMAZ’ın siyaset yaptığı dönemde milletvekiliği yapan çok kıymetli Nurettin AKTAŞ , Mehmet ERDOĞAN, Mehmet SARI ve Mahmut DURDU gibi isimleri idol alarak büyüdüm. Keşke siz de o büyüklerim arasında olsaydınız da sizi de idol olarak görseydim.
5-Aileme , Ülkeme faydalı olmak ve okulumu bitirmek dışında hiçbir gayesi olmayan bana bile korkudan mıdır yoksa tarzınızdan mıdır bilmem söz etme gafletinde bundunuz. Bu da yetmedi Nurdağı’nın Ak Parti kurucu kadın kolları başkanı olan, halka kadınların da aktif siyasette rol alabileceği fikrini aşılayan sevgili annem Perihan YILMAZ’ı da hedef aldınız.Babam başkaları gibi eşine ve çocuğuna belediye imkanlarını kullandırmadı.
6-Son bir haftada bombayı patlatacakmışsınız. Gerek babam Orhan YILMAZ gerek Başkan Adayımız Hasan DİLEK’i tehdit ediyorsunuz . Bir gün birileri çıkacak sizin bu şer ve hamaset duygularınıza dur diyecektir elbet.
7-Nurdağı’lıyı Tehdit edip hizmet gelmeyecek diyorsunuz hatta şantiye şefleri dahil telefonlara çıkmayacak diyorsunuz kimsiniz siz Devlet misiniz? Devlet HALKTIR. İnşallah 31 Mart’tan sonra sayın Erbakan ile memleketimizin nasıl hizmet göreceğini inşallah sadece Nurdağı değil tüm Türkiye görecek. Halkın iradesi tehditlere boyun eğmez.
7-Fatma ŞAHİN aday olmazsa diye, kimlerle görüştüğünüzü, hangi siyasi partilere göz kırptığınızı kimse bilmiyor mu zannediyorsunuz? Fatma ŞAHİN aday gösterilirse de geçmiş de kimleri getirdiyseniz onları getireceğinizi kimse bilmiyor mu zannediyorsunuz? Planınız tuttu..Şerrinizi Gaziantep Merkez ve siyasetçilerinin bilmediğini mi sanıyorsunuz?
SİYASET HİÇ BIR ŞEYİ UNUTMAZ !!!


8- Babam Orhan YILMAZ’ın gayesi NURDAĞI’dır. Nurdağı siyasetinde Rant elde Eden değil, siyaset nedeniyle, malını mülkünü bu uğur da harcayan temiz bir siyasetçidir hep de Allah’ın izniyle öyle kalacaktır… Tek derdi Memleket olan Orhan YILMAZ’ın gayesi, hangi parti olursa olsun Nurdağı’na hizmet etmektir. SOZ KONUSU NURDAĞI ISE, GERiSİ TEFERRUATTIR.
Bu dönemde ise, RANT’ın değil HAKK’ın ve HİZMET’in yanında olmak için, Sayın Hasan Dilek Başkan ile rekabeti Bir tarafa bırakmış, Sayın Fatih Erbakan ile memleket için hizmetlerini yapacaklardır. HER ŞEY NURDAĞI içindir.
Babam da dahil ben ve kardeşlerim bu makamın içinde doğduk büyüdük. Hiçbir şeyin sonradan görmesi değiliz. Ben babamın makamıyla değil, Nurdağı’nın özüyle büyüdüm, kibir gibi bir duygudan uzak büyüdüysem bunların tek sebebi Nurdağı siyasetinin en büyüğü olan dedem ve ondan sonra babam ve annemden aldığım terbiyedir.
Sayın Şamil Tayyar,
Lütfen hangi amaç ile hatta anlam veremediğimiz şekilde Nurdağı’nda yaptığınız siyasette; Ailemi de işin içine katarak siyaset yapmayın. Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımız’ın Ailesi üzerine siyaset yapanların karşısında ailece durduysak, Bugün de kendi alime müsaade etmeyeceğim.
BİZİM AİLEMİZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDIR, KIRMIZI ÇİZGIMIZE DOKUNMAYIN…

Bu Bir siyasettir, Benim Ailem geçmişte siyaset yaptığı Ne Ak Parti’yle, Ne de Cumhurbaşkanımız’la, Ne de Gaziantep Büyükşehir Adayı Fatma Şahin ile üslupsuz siyaset yapmamaktadır. Orhan Yılmaz ve Hasan DİLEK’in siyaseti, Nurdağı içindir. Onların tek amacı , ilçemiz NURDAĞI’NA hizmet etmek ve eski günlerine getirmektir.

Zaten ilçemiz Nurdağı gerekli cevabı, 31 Mart günü verecektir. Ama o güne kadar sizlere birkaç söz söylenmesi gerekiyordu. Ben de bunu kendime görev bildim. Ve düşünmediğim siyaseti Allah Ömür ve sağlık verirse sizin bu söylemleriniz üzere, ileride Dürüst, ilkeli, ahlaklı ve adaletli bir şekilde yapacağımın müjdesini de vermek isterim. Bunun için de ayrıca Teşekkür ederim.
Sağlıkla, gerçekle, dürüstlükle kalın..
Abdurrahman YILMAZ

 

 

 

Davut UÇAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.