Dilara'yı ölüme götüren fotoğraf

Dilara'yı ölüme götüren fotoğraf

Erzurum'da, kayıp olarak aranırken cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki Dilara Köç'ün ölümüne ilişkin soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı

Erzurum'da, kayıp olarak aranırken cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki Dilara Köç'ün ölümüne ilişkin soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı. Dilara'nın, patronunun başka bir kadınla ilişki yaşadığı, ikilinin fotoğraflarının patronun eşine gönderilmesi nedeniyle tartışma yaşandığı; Dilara'nın suçlanıp intihara sürüklendiği iddia edildi. Şüphelilerden Çağla Fatmanur Eğilmez tutuklandı.

,

Erzurum'da, Dilara Köç (20), iddiaya göre, 8 Ekim'de çalıştığı iş yerinin yöneticisiyle tartıştıktan sonra ayrıldı. Arkadaşlarıyla 9 Ekim'de buluşmak istediğini söyleyen Dilara, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Akşam kızlarının geri dönmemesi üzerine Köç Ailesi, cep telefonundan aradı. Defalarca çalmasına rağmen telefona cevap veren olmadı. Ailenin ısrarlı aramaları sonrası Dilara'nın telefonuna cevap veren ve arkadaşı olduğunu söyleyen kadın, "Dilara, telefonunu evde bırakarak markete gitti" dedi.

Kızlarını bir daha arayan aile, bu kez cep telefonunun kapalı, ulaşılamıyor olduğunu anladı. Aile, emniyete giderek kızları hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

İNŞAAT ÖNÜNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Polise kayıp ihbarı verilen Dilara Köç'le ilgili acı haber, sabah saatlerinde geldi. Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'nde devriye gezen bekçiler, 12 katlı inşaatın önünde yerde yatan genç kızı gördü.

Bekçilerin bilgi vermesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Dilara Köç olduğunu tespit ettikleri kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası genç kızın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

kaynak: Karar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.