İBB Başkanı İmamoğlu patlamanın olduğu İstiklal'de

İBB Başkanı İmamoğlu patlamanın olduğu İstiklal'de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrası cadde de bulunan esnafları ziyaret etti.

Cadde de bulunan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan İmamoğlu, esnaf ve vatandaşlara morallerinin yüksek tutmalarını istedi. İmamoğlu, patlama sonrası cadde de bulunan çiçek saksılarına gelen yorumlara tepki göstererek," Kalkıp da bir saksıya kusur bulmak doğru bir kafa değil. Ortak akılla, saksıları bir arada çalıştırmamız lazım" dedi.

3333.jpg

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sabah saatlerinde beraberindeki belediye bürokratları ile birlikte dün Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'nde patlamanın meydana geldiği alanı ziyaret etti. Cadde de bulunan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan İmamoğlu, cadde de bulunan vatandaşları da selamladı.

Vatandaşlara morallerinin yüksek tutmalarını isteyen İmamoğlu, kendisinin her sabah İstiklal'de olacağını söyledi. Yaraları birlikte saracaklarını ifade eden İmamoğlu, patlamanın olduğu alana karanfil bırakarak," Yüzünüz güneş açsın. Bir avuç terörist başımızı öne eğemez." dedi.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından bazı satır başlıkları şöyle:

Patlamanın olduğu cadde de kısa bir açıklama yapan İmamoğlu, "Yaralılar oldukça iyi durumda. Can sağlığı açısından bir riskleri yok. Ne yazık ki hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısını, yasını yaşıyoruz. Tek bir hasta yoğun bakımda tutuluyor. Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Tedavileri devam eden yaralılar bir kısmı evine gönderildi. Bugün barış için huzur için buradayız. Burada durumlar normalleşene kadar her sabah buradayım. İstiklal'de barış ve huzur için buradayız. Bu süreç normalleşene kadar her sabah burada olacağım. Biz bugünlerde bir arada olmalıyız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.