Menemen Belediye Başkanı tutuklandı

Menemen Belediye Başkanı tutuklandı

Menemen Belediyesindeki 'zimmet' ve 'irtikap' iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı.

'İhaleye fesat karıştırma ve tehdit' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Memenen Belediye Başkanı Serdar Aksoy dahil 11 şüpheli mahkeme tarafından tutuklandı. 9 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 İhaleye fesat karıştırma ve tehdit' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Dün saat 07.30’da emniyetten çıkartılan 26 şüpheli, Menemen Adliyesi’ne sevk edilmişti. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, 2 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

TUTUKLANANLARIN İSİMLERİ

Serdar Aksoy da dahil olmak üzere 18 şüpheli tutuklama talebi ile Menemen Sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme gece boyunca şüphelilerin ifadelerini aldı. İfadelerin alınmasının ardından mahkeme heyetini kararını açıkladı. Mahkeme Başkan Serdar Aksoy, Kenan Yaşatürk, Mehmet Cin, Teoman Tuna, Gazi Koşum, Mustafa İlhan, Nagihan Karaca, Tarkan Fikrek Çalık, Gamze Yıldız, Gökhan Uzun, Mustafa Çama'nın tutuklanmasına karar verildi. 9 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İşte o liste:

a1-330.jpg

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.