Usta gazeteciye kan donduran tehditler...

Usta gazeteciye kan donduran tehditler...

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u tehdit ettiği gerekçesiyle ifadesi alınan ve kendisini ‘Op. Dr. Mustafa Yücel’ olarak tanıtan şahıs serbest bırakıldıktan sonra usta gazeteci Zafer Arapkirli'ye tehditler yağdırdı hedef gösterdi.

Aşı karşıtları tarafından hedef gösterilen ve tehditler alan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’un kapısına dana dili bırakılmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve kendisini Mustafa Yücel olarak tanıtan kişi serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan Yücel, Şenol'a www.krttv.com.tr'deki yazılarıyla ve sosyal medya mesajları ile destek veren usta gazeteci ve KRT TV programıcısı Zafer Arapkirli'yi hedef aldı.

Yücel, skandal ifadelerle Arapkirli'yi hedef gösterirken kan donduran sözler sarf etti. Yücel paylaşımında, "Ne kadar Erdoğan ve İslam düşmanı varsa hepsi şuanda İblisin etrafında toplanmışlar...

28 ŞUBAT sevdalıları,
Sabetayın zürriyeti,
İzmir'e çıkan yunan artıkları...

İslam'a, Devlete, Müslüman devlete kuduz köpekler gibi salyalarınız akıyor...
Acıyorum size..." diye yazdı. Yüce paylaşımında Arapkirli'nin fotoğrafını kullandı.

"MUTLU MUSUNUZ?"

Arapkirli, Yücel'in paylaşımını alıntılayarak, "CESARET VERENLER…
Serbest bırakanlar.
Huzurlu musunuz?" diye sordu.

a2-574.jpg

NE OLMUŞTU

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, ofisinin bulunduğu binaya ‘dana dili’ bırakıldığını açıklamış, hakkında cinayet girişimi planlandığı yönünde iddialarda bulunmuştu. Kendini sosyal medya hesabında “avcı” diye tanımlayan ve silahlı pozlar veren şüphelinin, yapılan teknik takibin ardından Prof. Dr. Şenol'un ofisinin olduğu binaya kadar geldiği, o anları “Av oyunu” diyerek sosyal medyada paylaştığı tespit edildi.

Cinayet planladığı iddia edilen şüphelinin, Prof. Dr. Esin Şenol'un o saatlerde orada bulunmamasından dolayı planını gerçekleştiremediği öne sürüldü.

GÖZALTI HABERLERİNİ YALANLADI

Şenol’un ofisinin önüne gittiği belirlenen ve sahte doktor olduğu bilinen Yücel serbest bırakıldı. Hakkında inceleme başlatılan ve Eskişehir Adliyesi’nde ifade veren Mustafa Yücel'in sosyal medya paylaşımında, “Hakkımda çıkan ‘gözaltına alındı, her yerde aranıyor' haberleri asılsızdır. Bugün Eskişehir adliyesine davet edilmem üzerine icabet ederek gittim gereğini yaptık ve kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

"CEZASIZLIK SUÇA TEŞVİKTİR"

Gelişmelerin ardından Esin Davutoğlu Şenol, “Cezasızlık suça teşviktir. Olacaklar serbest bırakanların sorumluluğundadır…İnsanların hayatına mal oluyorsunuz Fikrini sevmediğiniz insanlara şiddete azmettirip, cinayet kurgularını alkışlıyorsunuz. Canileri alkışlıyorsunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.