İZFAŞ'tan Gülşen kararı

İZFAŞ'tan Gülşen kararı

Bugün İzmir'de konser verecek olan Gülşen, ev hapsi nedeniyle konsere katılamayacak. Bu nedenle İZFAŞ da konserle ilgili aldığı yeni kararı duyurdu...

Dört ay önce verdiği bir konserde imam hatip liselilere yönelik kullandığı sözleri Ağustos ayında gündem olan ve tutuklanan, ardından da ev hapsi kararıyla tahliye edilen Gülşen Çolakoğlu hakkında dün 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Halen ev hapsinde olduğu için Gülşen bugün İzmir'de vermesi planlanmış olan konsere katılamayacak. Konserlerde Gülşen'e eşlik eden orkestra ve vokal grubu ise bugün 21.30'da 91. İzmir Enternasyonal Fuarı çim konserleri kapsamındaki organizasyonda sahneye çıkacak. Organizasyonda Gülşen'in şarkıları seslendirilecek ve klipleri gösterilecek.

İZFAŞ'dan Gülşen'in katılamayacağı konsere dair şu açıklama yapıldı:

İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır. Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.