ambulans şoförü ile paramediklere saldırı

Gaziantep'te hastaneye vaka bırakan 112 Ambulans ile görevli paramedikler, hastalarının başka hastaneye nakledilmesini isteyen başka hasta yakınları tarafından önce darp edildi,

 Gaziantep'te ambulans şoförü ile paramedikler, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne vaka teslimi yaptıktan sonra hastalarının nakil edilmesini isteyen başka hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Evraksız nakil yapılamayacağını söyleyen ambulanstaki şoför Burkan Kav ile sağlıkçılar Meryem Kalkan ile Hayriye Dönder, hasta yakınları tarafından darp edildikten sonra hasta ile birlikte zorla ambulansa bindirildi. Daha sonra ambulansı zorla başka hastaneye götürmeye çalışan hasta yakınları, hastalarına müdahale etmek isteyen paramediklere de müsade etmeyerek darp etti.

Olay sonrası 'beyaz kod' uyarısı verildi 

www.memohaber.com haber merkezine gelen son dakika bilgilerine göre, yaşanan olay sonrası hastanedeki ve ambulanstaki sağlık ekipleri tarafından saldırı durumlarında verilen 'beyaz kod' uyarısı verildi. Uyarı sonrası ambulansın gideceği özel hastanenin acil girişine de çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Sağlıkçıları darp ederek ambulansı gasp etmeye çalışan şüpheli şahıslar gözaltına alındı 

Beyaz kod uyarısıyla hastane çevresine gelen çok sayıda polis ekibi, ambulans şoförü ile paramedikleri darp ederek ambulansı gasp etmeye çalışan şüpheli şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların işlemleri sürerken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Nurdağı Belediye Başkanı Adayı Yıldırır’a Sevgi Seli
MRF Belgelerle konuştu
Nurdağı’na götüreceği projeleri anlattı
Nurdağı'nda feci kaza!