Cumhuriyet Başsavcılarına yeni görev

HSK, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ve Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ın da aralarında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.

HSKİstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ve Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ın da aralarında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.

HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.

İrfan Fidan, Gezi davası ve Osman Kavala iddianamelerini yazan savcı olarak biliniyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman ise Ayça Dursun’la, Ankara Sheraton’da yapılan düğünle evlenmiş, hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sarayına gitmişti. Erdoğan, Kocaman ve eşi İnşaat Mühendisi Ayça Dursun'a düğün hediyesi vererek hatıra fotoğrafı çektirmişti.

HSK tarafından Yargıtay üyeliğine atanan isimler şöyle:

*Yüksel Kocaman
*İrfan Fidan
*Canel Rüzgar
*Fuzuli Aydoğdu
*Mustafa Beyhan
*Ahmet Çiçekli
*Kemal Güngör
*Mustafa Ercan
*Mustafa Doğan
*Savaş Şahinsoy
*Mehmet Seçkin

Kaynak: KRT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gazeteci Enver Aysever tahliye edildi
bileklerini kesip kendini asmış
İtirafçı, itirafını yalanladı
Altaylı beyin ameliyatında