Masaj salonuna fuhuş baskını

Edirne'de bir masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda, 1 kişi gözaltına alındı. Zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen 3 kadın da kurtarıldı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda, 1 kişi gözaltına alındı. Zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen 3 kadın da kurtarıldı.

Keşan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Büyük Cami Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonuna operasyon düzenledi. Operasyonda iş yeri sahibi S.Y. gözaltına alındı. Polis, zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 3 kadını kurtardı. Şüpheli S.Y. ve 3 kadın, hastanede sağlık kontrolünden geçildikten sonra emniyete götürüldü.

Kaynak:http://www.krttv.com.tr/gundem/masaj-salonuna-fuhus-baskini-zorla-calistirilan-3-kadin-kurtarildi-h50377.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Garibanlığın gözü kör olsun
servet değerinde altın ele geçirildi