Anjiyodan vazgeçti hayatını kaybetti

Samsun Adliyesi'nde şoför olarak görev yapan Ercan Bıçak, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evinde ölü olarak bulundu.

Samsun Adliyesi'nde şoför olarak görev yapan Ercan Bıçak, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evinde ölü olarak bulundu.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Samsun Adliyesinde şoför olarak görev yapan Ercan Bıçak (33) sabah saatlerinde eşi tarafından mutfakta yerde hareketsiz halde bulundu. Eve giden sağlık ekipleri ve polis, 3 çocuk babası Ercan Bıçak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Bıçak'ın daha önce gittiği hastanede kendisine anjiyo önerildiği ve yaklaşık 1,5 ay önce anjiyo için gittiği hastanede sıra beklerken anjiyo olmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Ercan Bıçak'ın cansız bedeni savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Bahar Depresyonu Nedir? Nasıl Atlatılır?
Hekim Birliği Sendikası Yöneticileri Halk Sağlığı Genel Müdürü Öz’e Sorun ve Talepleri Anlattı
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Çıkmazı: “Kadro Bekliyoruz, Uzmanlık Artık Sığınak Değil!”
Bağışıklık Sisteminin “Bekçi Kapısı”: Tiroid
Voleybol Sezonu Altyapı Genç Kız-Erkek Play Off Müsabakaları Açıklandı