Beyaz TV muhabiri ile Mustafa Sarıgül otobanda kapıştı

Beyaz TV muhabiri ile Mustafa Sarıgül otobanda kapıştı

Mustafa Sarıgül ile Beyaz TV muhabiri otoban kenarında sözlü olarak atıştılar. Sarıgül AK Parti’nin yaptığı yolu savunan muhabire “Herhalde sizin tuzunuz kuru” diyerek cevap verdi

CHP’den ayrılarak siyaset hayatına Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı olarak devam eden Mustafa Sarıgül ile Beyaz TV Muhabiri AK Parti’nin yaptığı otoyolun kenarında sözlü olarak tartıştılar. İkilinin atışmaları sosyal medyada gündem oldu.

Beyaz Tv muhabiri, AK Parti’nin yap işlet devret modeliyle yaptırdığı otoyol hakkında Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile bir röportaj gerçekleştirdi. 

HERALDE SİZİN TUZUNUZ KURU

Mustafa Sarıgül boş yolu göstererek yapılan yoldan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşın geçemediğini "Bu yolun boş olması beni üzüyor.  Buradan insanlar gidemiyor. İnsanlarda para yok, para bulamıyor" sözleriyle ifade etmeye çalışırken Beyaz TV muhabiri  Sarıgül’ün sözlerini keserek “Yol boş olabilir işi yoktur ya da diğer yoldan gider" dedi. Aldığı karşılık karşısında sinirlenen Sarıgül "Beyefendi herhalde sizin tuzunuz kuru. Sizin sağlığınız yerinde mi? Buradan insanlar geçemiyor, para veremiyor. Bu kadar pahalı. Buradan Adana'ya gidene kadar dünya kadar para ödemesi lazım." şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.