Bir gün devran döner, asla yanlarına bırakmayız!

Bir gün devran döner, asla yanlarına bırakmayız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün borsada yaşanan sert düşüş konusunda bir paylaşım yaptı.

Dün pozitif başlangıç yapan Borsa İstanbul kapanışta yüzde 1,83 oranında değer kaybederek 5523 puandan günü tamamlamıştı. Bugün ise BIST 100, güne alıcılı başlayarak 5566 puan seviyesini görmesine rağmen, gün içerisinde sert bir düşüş yaşadı. Düşüşün yüzde 5'e ulaşması sonucunda, devre kesici sistemin devreye girmesiyle pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemlerin geçici olarak durdurulduğu duyuruldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Kasım'da attığı, "Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız" tweetini hatırlattı.

Sözkonusu paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim. Adalet yok, ahlak yok! Unutulmasın ki bir gün devran döner, herkes yaptıklarının bedelini öder. Küçük yatırımcıyı korumayan kurumları da haksız zenginleşen çeteler de bedelini öder. Asla yanlarına bırakmayız!" diye yazdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.