Cumhur İttifakı'nda derin kriz!

Cumhur İttifakı'nda derin kriz!

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi ve Genel Başkanı Mustafa Destici son dönemde parti içerisindeki muhalefet nedeniyle zor bir dönem geçiriyor.

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi'nde dağılma süreci yaşanıyor. Büyük Birlik Partisi’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır ve beraberindekiler Milli Yol Partisi adında yeni parti kuracaklarını duyurmuştu. Çayır ve ekibi sonrası BBP Kurucular Kurulu üyesi Erdoğan Atalay da Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi hedef aldı.

 

ATALAY: YENİ BİR HAMLEYE DAVET EDİYORUM

BBP Kurucular Kurulu üyesi Erdoğan Atalay yaptığı açıklamada, "Eski yeni her bir dava arkadaşımı yıllardır dargın, küskün olan herkesi yeni bir hamleye davet ediyorum. Bazı arkadaşlarımız Yeni bir parti kurmayı tercih ettiler. Onlara başarılar diliyorum" diyen Atalay, "Ben ve benim gibiler de ille de BBP diyoruz ve çok yakında içimizdeki ayrık otlarını dışlayarak (sayıları iki üç veya beşi geçmez ) bir büyük birlik olacağız" ifadelerini kullandı. 

Atalay’ın açıklamaları şu şekilde:

 

"SAYILARI İKİ, ÜÇ VE BEŞİ GEÇMEZ"

"Eski yeni her bir dava arkadaşımı yıllardır dargın, küskün olan herkesi yeni bir hamleye davet ediyorum. Bazı arkadaşlarımız yeni bir parti kurmayı tercih ettiler. Onlara başarılar diliyorum.

Bazıları da BBP de hafızayı silmek için elinden geleni yapıyor. Elindeki yasal veya yasal olmayan yollarla beni dâhi disipline vererek beni yıldıracağını zan ettiler!

Ben ve benim gibiler de ille de BBP diyoruz ve çok yakında içimizdeki ayrık otlarını dışlayarak (sayıları iki üç veya beşi geçmez ) bir büyük birlik olacağız.

 

"KULA KULLUĞU REDDEDİP..."

İnşallah partimizin kuruluş yıl dönümünde 29 Ocak 2022’de 29 uncu yılımızda yepyeni bir anlayışla yeniden Bismillah demeyi umuyor ve de bunu gerçekleştireceğimize inancım tam ve kesindir.

Kula kulluğu reddedip Allah'a kullukta hürriyet bulan yiğit dava adamlarına selâm ederim.

Dışlamak, bölmek parçalamak, ötekileştirmek, sıradan basit insanların yapabileceği iştir.

Biz Büyük Türk Milletini bir ve beraber olmaya samimi niyetle davet etmeye usanmadan devam edeceğiz.

Şehit liderimiz sn Muhsin Yazıcıoğlu’nun cenazesinde bir araya getirdiği her kesle her kesimle kucaklaşmak için yeniden Bir Büyük Birlik diyeceğiz, diyoruz ve bunu çok yakında siyasette başaracağız.

Büyük düşünen, kendine öz güveni olan. Bağımsız bağlantısız, vatan, millet, din devlet ve önce insan diyen her Bir Dava adamına büyük bir sorumluluk düşüyor. Ve sayıları umulanın, tahmin edilenin çok daha fazlası ile var. Herkes safını belirleyecek. İnşallah ve başaracağız, başaracağız.

Dost düşman bilsin. Değerli Dava arkadaşlarım Şahsım adına öznesi ben olan Bir mücadele vermiyorum Öznesi DAVA olan bir mücadele veriyorum Millî ve manevî sorumluluğumun gereğini yapmaya gayret ediyorum. Bu da böyle bilinsin isterim."

Kaynak: Milli gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.