Davutoğlu 'Biz şeffafız' diyerek Erdoğan'a seslendi: Cumhurbaşkanı yardımcılarınız kim?

Davutoğlu 'Biz şeffafız' diyerek Erdoğan'a seslendi: Cumhurbaşkanı yardımcılarınız kim?

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. "Biz şeffafız. Sen de şeffaf ol. " diyen Davutoğlu, "Bakın Millet İttifakı altı partiden oluşuyor. Birinin genel başkanı cumhurbaşkanı, beşi de

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. "Biz şeffafız. Sen de şeffaf ol. " diyen Davutoğlu, "Bakın Millet İttifakı altı partiden oluşuyor. Birinin genel başkanı cumhurbaşkanı, beşi de cumhurbaşkanı yardımcısı. Şimdi ben soruyorum, sizin cumhurbaşkanı yardımcılarınız kim?" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında "Millet İttifakı'nın her ilişkisi şeffaf, Cumhurbaşkanı adayı, yardımcıları belli. Peki Cumhur İttifakı'nın ortakları olan Bahçeli, Perinçek ve Destici’nin konumları ne olacak?" diye sordu. Erdoğan'a seslenen Davutoğlu, "Bakın Millet İttifakı altı partiden oluşuyor. Birinin genel başkanı cumhurbaşkanı, beşi de cumhurbaşkanı yardımcısı. Şimdi ben soruyorum, sizin cumhurbaşkanı yardımcılarınız kim?" diye konuştu.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Sayın Erdoğan'la Bahçeli hangi zeminde, hangi ilkeler temelinde Cumhur İttifakı'nı yürütüyor? Şimdi sayın Bahçeli'nin yetkisi var, sorumluluğu yok. Ne kadar rahat bir devlet adamlığı? Kimse Sayın Bahçeli'ye sen şunu yaptın diye soramaz. Çok akıllı Bahçeli. Aynı konfor Perinçek'e ait. Diyor ki biz yönetiyoruz devleti Haklı. Beştepe'de Perinçek ekolünden kritik yerlerde adamlar var. Dogmacı, maoist ekolden adamlar Beştepe'de. Peki Perinçek'in rolü ne? Devleti ben yönetiyorum diyor.

Bak bizde öyle bir durum yok. Biz şeffafız. Sen de şeffaf ol. Bakın Millet İttifakı altı partiden oluşuyor. Birinin genel başkanı cumhurbaşkanı, beşi de cumhurbaşkanı yardımcısı. Şimdi ben soruyorum, sizin cumhurbaşkanı yardımcılarınız kim?"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.