Davutoğlu,Davutoğlu 'karne hediyesi' et olan çocuk üzerinden iktidara seslendi

Davutoğlu,Davutoğlu 'karne hediyesi' et olan çocuk üzerinden iktidara seslendi

Geçtiğimiz gün, bir çocuğun karne hediyesi olarak annesinin 'et' alacağını söylemesi birçok kesimi hem duygulandırdı hem de mevcut sisteme karşı isyan ettirdi.

Geçtiğimiz gün, bir çocuğun karne hediyesi olarak annesinin 'et' alacağını söylemesi birçok kesimi hem duygulandırdı hem de mevcut sisteme karşı isyan ettirdi. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu da konuya ilişkin paylaşımda bulunarak "Sizler sarayınızda manda yoğurdu yiyip, ejder meyveli smoothie içerken bu asil millet açlıkla mücadele ediyor." dedi.

Habertürk TV'de yayınlanan 'ESK'nin kararı piyasayı etkiler mi?' başlıklı Et ve Süt Kurumu'nun piyasaya taze karkas et satışı yapmayı planlaması ile ilgili haberde muhabirin kasapta soru sorduğu küçük çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" demesi üzerine birçok kesimin yüreği burkulmuş iktidara eleştiriler gelmişti.

Konuya ilişkin bir paylaşım da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Davutoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Eğer bugün bir evladımızın karne hediyesi yarım kilo et ise bizlere uyku haram!" açıklamasını yaptı.

'SİZ MANDA YOĞURDU YERKEN BU MİLLET AÇLIKLA MÜCADELE EDİYOR'

Davutoğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Eğer bugün bir evladımızın karne hediyesi yarım kilo et ise bizlere uyku haram! Sizler sarayınızda manda yoğurdu yiyip, ejder meyveli smoothie içerken bu asil millet açlıkla mücadele ediyor. Bu karanlık günler geçecek, refah ve bolluk gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.