Erdoğan İmralı heyetiyle görüşecek

Erdoğan İmralı heyetiyle görüşecek

10 Ağustos Pazartesi günü 467 kabul oyu ile TBMM'den geçen çerçeve yasanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan İmralı Heyeti ile bir araya gelecek. erdoğan bugün saat 16.00'da Pervin Buldan ve Mithat Sancar'la görüşecek.

10 Ağustos Pazartesi günü 467 kabul oyu ile TBMM'den geçen çerçeve yasanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan İmralı Heyeti ile bir araya gelecek. erdoğan bugün saat 16.00'da Pervin Buldan ve Mithat Sancar'la görüşecek.

SON GÖRÜŞME 11 ŞUBAT'TA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ

İmralı Heyeti ile Erdoğan, son olarak 11 Şubat 2026'da bir araya gelmişti. Görüşmenin ardından İmralı Heyeti tarafından yapılan açıklamada, sürecin sürdürülmesine yönelik ortak iradenin teyit edildiği belirtilirken, demokratikleşme ve özgürlükler başlıklarını da içeren yasal düzenlemelerin “gecikmeden ve en geniş uzlaşıyla” çıkarılmasının önemine vurgu yapılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.