"Erdoğan, Saray'da Nebati'yi fırçaladı" iddiası gündem oldu

"Erdoğan, Saray'da Nebati'yi fırçaladı" iddiası gündem oldu

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugün kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye Saray'da fırça attığını iddia etti.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan "Bakan Nebati gün sayıyor olabilir…" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye Saray'da fırça attığınnı iddia etti. Takan'ın aktardığına göre; Erdoğan, Nebati'ye “Bu göreve getirdik ekonomiyi düzelt diye. Düzeltmek bir tarafa bir arpa boyu yol gidemedin” dedi.

Takan'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Gözlerinden parıltılar saçarak ekonomiyi düzeltemeye uğraş veren Maliye Bakanı Nureddin Nebati bugünlerde ortalıklarda pek görünmüyor, sesi sedası da pek çıkmıyor… Saray tarafına sordum. Sağlam kaynaklardan öğrendim ki; bakan Nebati, saray divanında Tayyip Erdoğan’dan esaslı bir fırça yemiş. Tayyip Erdoğan’ın çok asabi bir şekilde herkesin önünde Nebati’ye attığı fırça şöyle anlatıldı:

 

“Bu göreve getirdik ekonomiyi düzelt diye. Düzeltmek bir tarafa bir arpa boyu yol gidemedin.”

Herhalde, Bakan Nebati’nin bu fırçaya ne cevap verdiğini bana sormazsınız. Çünkü, ben tahmin ettiğim için bilgiyi veren kaynaklarıma sormadım!.."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.