Erdoğan'a CHP'li Erdem'den tepki

Erdoğan'a CHP'li Erdem'den tepki

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, salgınına karşı alınan yeni önlemleri açıkladı. Açıklamlarının sonunda CHP'yi eleştiren Erdoğan'a CHP'li Eren Erdem'den tepki geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yeni koronavirüs kısıtlamalarını açıkladı. Erdoğan açıklamalarının sonuna doğru CHP'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, Erdoğan'ın bu çıkışına, “Yazık, gerçekten yazık. Türkiye’ye yatırım CHP yüzünden değil, işte bu dil ve siyaset modeli yüzünden gelmiyor...” diyerek tepki gösterdi.

İşte o açıklama:

Konu Koronavirüs tedbirlerinden CHP’ye nasıl geldi? Korkunç bir düşmanlaştırma dili, ve nefret söylemi sonrası “birlikten ve beraberlikten bahsetmek..” Yazık, gerçekten yazık.Türkiye’ye yatırım CHP yüzünden değil, işte bu dil ve siyaset modeli yüzünden gelmiyor... Yazık... Gerçekten yazık ülkeme... Şu kadar “öfke nöbeti ve nefret dili” içeren “Koronavirüs tedbirleri” açıklamasında, Kapanan esnafa yönelik bir maddi destek ya da vergi erteleme, Kira, ve hibe destekler açıklandı mı? CHP’de CHP Çok yazık ülkeme.. Esnaf kan ağlıyor, Cumhurbaşkanı ağzına muhalefeti dolamış

image-1319.png

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.