İmamoğlu'ndan seçmene çağrı: Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar...

İmamoğlu'ndan seçmene çağrı: Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar...

14 Mayıs seçimleri yarın gerçekleşecek. Siyasi partiler son etkinliklerini yapıp seçmenlerine çağrılarda bulunuyor. İBB Başkanı İmamoğlu, seçmenlere seslenerek "Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacak, sağlıklı bilgi akışı

14 Mayıs seçimleri yarın gerçekleşecek. Siyasi partiler son etkinliklerini yapıp seçmenlerine çağrılarda bulunuyor. İBB Başkanı İmamoğlu, seçmenlere seslenerek "Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacak, sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız" dedi.

Türkiye yarın, tarihinin en önemli seçimlerinden biri için sandığa gidiyor. Seçim sürecinde en çok gündeme gelen konulardan biri de sandık güvenliği oldu. Siyasi partiler birçok güvenlik önlemi alırken seçmenlere de çağrılarda bulundular. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sandık güvenliğine dikkat çekerek 'seçim sonuçlanana kadar görev yerlerinden ayrılmayın' uyarısında bulundu.

'SİZLERE GÜVENİYORUM'

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacak, sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Sandık ve okul sorumluları, avukatlar, gönüllüler, katkı sunan bütün vatandaşlar sizlere güveniyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.