Sekçuk Özdağ taburcu edildi

Sekçuk Özdağ taburcu edildi

Ankara'da silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara'da cuma günü evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralanarak hastanede tedaviye alınmıştı. 

Özdağ, aldığı darbelerle yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Başından ve yüzünden yaralanan Özdağ, kentteki özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Saldırıyla ilgili partiden yapılan açıklamada, "Selçuk Özdağ, Ankara'da aracına bineceği esnada, silahlı sopalı bir grubun saldırısına uğramıştır. Başından ve yüzünden aldığı darbeler neticesinde hastaneye kaldırılmış ve tedavisi devam etmektedir" denildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Dün il kongresi için gittiği Mardin’de programını yarıda keserek Ankara'ya döneceğini belirten Davutoğlu, Özdağ'a yönelik saldırıyı "siyasi terör" olarak niteledi. "Selçuk Özdağ, evinden çıktığı sırada planlı ve silahlı bir saldırıya uğramıştır. Olayın detaylarını araştırıyoruz. Eğer bir siyasi evinin önünde silahlı birkaç kişinin saldırısına uğramışsa bunun hiçbir izahı olamaz, bu açık bir terör faaliyetidir. Gerekenin yapılmasını herkesten bekleriz" diyen Davutoğlu, "Eğer bu tür saldırılara izin verilirse sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır" ifadelerini kullandı.

Cuma gününden beri hastanede bulunan Özdağ, bugün tedavisi tamamlanınca taburcu edildi. 

Kaynak: KRT TV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.