20. Yıla Özel %55 İndirimli Kolyeler

20. Yıla Özel %55 İndirimli Kolyeler

Craft Pırlanta 20 yıldır yer aldı kuyumculuk sektöründe her zaman önde gelenlerden biri olmayı başarmıştır

20. Yıla Özel %55 İndirimli Kolyeler

Craft Pırlanta 20 yıldır yer aldı kuyumculuk sektöründe her zaman önde gelenlerden biri olmayı başarmıştır. Bu başarının ardında ise her zaman kaliteli ürünler ile uygun fiyatı birleştirmesidir. Bugün de Craft Pırlanta 20. Yılına özel olarak hazırlamış olduğu %55 indirimli ürünleri ile kaliteyi uygun fiyat ile birleştirmektedir.0-10-karat-pirlanta-tektas-kolye-ky0173-2.jpg

craftpirlanta.com adresi üzerinden bize ulaşarak %55 indirimli kolyelerimizi ve diğer tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Değerli taşların büyüsüne her kadın kapılır ve kendini değerli ve özel hissetmek ister. İşte burada Craft Pırlanta olarak biz sıradışı tasarımlarımız ile sizlerleyiz. İlgi çekmek isteyen her kadın farklı tasarımlarımızı büyük bir keyifle kullanmaya devam etmekte ve boynundaki ışıltının zarafetiyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

0-19-karat-baget-pirlanta-kolye-bg14-2.jpg

Sürpriz İndirimler

Göz dolduran tasarımlar ile dikkatleri üzerine toplamayı seven her kadın pırlanta, yakut, safir gibi güzelliğine güzellik katacağı aksesuarları tercih eder. Bu da sizleri Craft Pırlantanın göz dolduran ve iddialı tasarımlarına yönlendirir. Baget kolye, küpe ve yüzük seçenekleri ile modern kadının güçlü karakterini yansıtan tasarımların yanında klasiklerden de vazgeçmemektedir.

0-29-karat-coronet-pirlanta-kolye-cor04-cor04-1596540220-1.jpg

Tektaş kolye ve yüzükler, klasik duruştan vazgeçemeyen kadınların en çok tercih ettiği modeldir. Tektaş modellerde yaratılan farklılıklar, klasiğin harika bir yorumunu oluşturarak her anlamda zarafeti hissettirmeye devam etmektedir. İlgi çekici ve yenilikçi tasarım anlayışı ile her zevke uygun modelleri bulunan Craft Pırlanta her kadının keyifle tercih ettiği aksesuarların sahibi olarak dikkat çekmektedir.

0-31-karat-baget-pirlanta-kolye-bg05-2.jpg

Her Zaman Pırlanta..

Pırlanta kolye, yüzük, küpe, bileklik gibi her türlü aksesuarda kullanılabilen muhteşem bir değerli taştır. Pırlantanın büyüsüne kapılmayan hiçbir kadın yoktur. Her kadın pırlantanın getirmiş olduğu muhteşem hissi yaşamak ister. Bu da siz değerli müşterilerimizi Craft Pırlanta ile buluşturmaktadır.

Bizler yalnızca yaratıcı ve farklı tasarımlarımız ile değil aynı zamanda sizlere verdiğimiz özen ile de yanınızda yer alıyoruz. İsteklerinizi dinleyerek tarzınıza en uygun modeli bulmak için sizleri şubemize bekliyor ve sizin için en uygun değerli taşı bulmak için sizleri davet ediyoruz. Gelin birlikte tarzınızı yansıtacak ve sizi en öne çıkaracak aksesuarları hep birlikte keşfedelim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.