Favori.com.tr pırlanta ürünlerde dev indirim!

Favori.com.tr pırlanta ürünlerde dev indirim!

Favori Pırlanta ülkemizde pırlanta ve takı tasarım sektöründe faaliyet yürüten en modern kuruluşlardan biridir.

Favori.com.tr pırlanta ürünlerde dev indirim!

favori-altin-halka-kupe-990023228728-1622291651.jpg

Favori Pırlanta ülkemizde pırlanta ve takı tasarım sektöründe faaliyet yürüten en modern kuruluşlardan biridir. Firmanın Avrupa Birliği standartlarında üretim yapan bir üretim tesisi de bulunmaktadır. Firma bünyesinde 45'in üzerinde tecrübeli bir tasarım personelini istihdam etmektedir. Bu modern tasarımcılar özellikle pırlanta küpe çeşitleri olmak üzere pırlanta sektöründe fark yaratacak tasarımlara imza atmaktadır.

favori-altin-halka-kupe-990023229023-1622292045.jpg

Firmanın yurt içinde bazı şehirlerde 100'ün üzerinde favori mağazası bulunmaktadır. Yine yurdun çeşitli bölgelerinde binin üzerinde satış noktalarına da sahiptir. Favori Pırlanta mağazalarında satılan ürünlerin %95'ini Avrupa Birliği kalite ve standartlarında kendi tesislerinde üretmektedir. Geriye kalan %5 lik oranını ise İtalyan firmalarından ithal etmektedir.

t800br-34-p-2.jpg

Favori takıları seçkin kadrolarca oluşturulur

Favori takıları ve özellikle pırlanta yüzük çeşitleri favori pırlanta tarafından yetiştirilen ve istihdam edilen modern tasarımcılar tarafından oluşturulmaktadır. Bu modern tasarımcılar en kaliteli hammaddeleri son teknolojik donanımları kullanarak el emeği ile üretmektedir. Ayrıca favori takılarının hiçbir şekilde sağlığa zarar vermediği ve alerji yapmadığı da bilinmektedir. Favori Pırlanta yerli ve İtalyan hocaların eğitim verdiği bir tasarım okuluna sahip olan tek firma olarak da lider konumda yer alır. Favori Pırlanta mağazalarında satılan ürünlerin çoğu TSE güvenceli olup ömür boyu kalite ve ayar garantisiyle satılmaktadır. Gerektiği takdirde takıların bakımları ve onarımları da ücretsiz olarak gerçekleştirilir.

tzt515by-4-y-2.jpg

Favori pırlanta dijital platformlarda

Favori Pırlanta yapmış olduğu ürünlerle ilgili tanıtımlarını ve dijital satışlarını gerçekleştirdiği son derece etkin ve verimli bir web sitesini de hayata geçirmeyi başarmıştır. https://www.favori.com.tr/ adresli web sitesi üzerinden alışveriş yapmak ve Favori Pırlanta’nın ürünlerine dair ayrıntılı bilgileri edinmek mümkündür. Bilindiği gibi 2020 yılında hayatımıza giren ve bütün dünyayı etkileyen koronavirüs pandemi süreci ile birlikte e-ticaret platformları olan ilgi ve yönelim artmıştır. Bu anlamda bireyler pırlanta yüzük pırlanta küpe pırlanta kolye gibi ürünleri almak için internet sitelerini ziyaret etmeye başlamıştır. Bu yönelimin farkında olan Favori Pırlanta web sitesine daha çok güçlendirmiş ve web sitesinde güvenli ödeme seçenekleri ile müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır. Çünkü Favori Pırlanta müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürür

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.