Acı haber! Yaralanan askerlerden biri şehit oldu

Acı haber! Yaralanan askerlerden biri şehit oldu

"Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesi Köprü Batı Hudut Karakoluna yapılan hain saldırıda yaralanan askerlerden birinin şehit olduğunu açıkladı. "

Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna Suriye'nin Ayn- El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/ havan saldırısında 4 asker ve 1 sivil yaralandı. Yaralanan askerlerden biri, kaldırdığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

  MSB'den resmi açıklama
  Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.