Ahmet Davutoğlu, bayram namazını Nurdağı'nda kıldı

Ahmet Davutoğlu, bayram namazını Nurdağı'nda kıldı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı'nda, bayram namazını Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kıldı. Namazını depremzedelerle birlikte kılan Davutoğlu, "Bayramımızı deprem bölgesinde geçirmeye karar verdik" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bayram namazını Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Fatih Millet Camisi'nde kıldı. Davutoğlu, namazın ardından camideki halkla bayramlaştıktan sonra eşi Sare Davutoğlu ile konteyner kenti ziyaret etti. Depremzede ailelerle bayramlaşıp sohbet eden Davutoğlu, depremin çok büyük acı olduğunu ve bölgedeki her eve bu acının yansıdığını belirterek, "Bayramımızı, asli ailelerimiz olan deprem bölgesinde geçirmeye karar verdik. Dün Gaziantep'e geldik. Bayram namazını Nurdağı'nda idrak ettik. Nurdağı'na deprem sonrasında ikinci gelişim.

Deprem bölgesini defalarca gördük. Her seferinde buradaki insanlarımızın metanetini, sabrını, dirayetini görmekten onur duydum" diye konuştu. Yaşanan felaketin depremzedeler kadar tüm milletin sınav ve imtihanı olduğunu dile getiren Davutoğlu, "Bugünler, milletlerin sınav ve imtihan günüdür. Omuz omuza vereceğiz, bütün bu engelleri aşacağız. Bütün bu karşı karşıya kaldığımız zor zamanları hep beraber aşacağız" dedi. Davutoğlu, açıklamasının ardından Hurşit Mezarlığı'nı ziyaret edip depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

Kaynak Linki = https://www.memohaber.com/haber/ahmet-davutoglu-bayram-namazini-nurdaginda-kildi-59444

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.