En başarılı otel: DoubleTreeby Hilton Gaziantep Oteli

En başarılı otel: DoubleTreeby Hilton Gaziantep Oteli

"DoubleTreeby Hilton Gaziantep Oteli, misafir memnuniyetinde 2021 yılı genelinde elde edilen başarıların ardından, Global Tourism Ödülleri yarışmasında ‘’Best Business Hotel’’ kategorisinde 1.liği alarak bu alandaki en başarılı otel olmayı başardı.

DoubleTreeby Hilton Gaziantep Otel Müdürü Burak Kılınç, Best Business Hotel ödülünün ülkemize ve Gaziantep’te bir otele verilmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek şöyle dedi “ Otelimizde konaklayan misafirlerimizin e-mail adreslerine gönderilen anketler, online olarak gelen geribildirimler ve ağırlıkla iş ve sanayi dünyasından ağırladığımız misafirlerin memnuniyetleri ve geribildirimleri neticesinde aldığımız bu ödül tamamıyla ekibimizin güler yüzü, samimiyeti ve misafirperverliği ile kazanılmıştır. Bu ödülü Gaziantep adına aldık. Gaziantep gastronomisi, sanayisi ve hepsinden önemlisi insanının misafirperverliği, samimiyeti ve içtenliği ile öne çıkan bir şehirdir.  Bizler de,Gaziantep insanın evinde konuklarına gösterdiği misafirperverliği ve samimiyeti otelimizde konaklayan tüm misafirlerimize gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Pandemiden dolayı kötü geçen bir yılı geride bırakıp 2021 yılına umutla başlamak ve açılışımızın 3.yılında böyle bir ödüle sahip olmak, ekip arkadaşlarımızla bizleri son derece mutlu etmiştir”

Burak Kılınç çalışma arkadaşları ve yönetimle kurulu ile olan uyumun  önemine dikkat çekerek “, Bu süreçte her zaman desteğini hissettiğimiz tedarikçilerimiz ve elbette ki yatırımcımız HBA Holding Ailesiyle beraber el ele vererek tüm zorluklarla mücadele etmemiz hedeflerimize ulaşmamızda ki en büyük etkenlerdir. Misafirlerimizi her daim temiz, güvenli, huzurlu ve sıcak bir ortamda ağırlamayı kendine ilke edinen ekibimizi kutluyor , her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.