Gaziantep sağlık camiası şokta

Gaziantep sağlık camiası şokta

"Gaziantep MMT Amerikan Hastanesinde dahiliye uzmanı olarak çalışan doktor Burhanettin İzzet Seçkin, tartıştığı aile hekimi eşi Meryem Seçkin'i silahla ayaklarından vurduktan sonra kafasına sıkarak canına kıydı. "

Olay, akşam saatlerinde doktor karı kocanın bağ evinde yaşandı. İddiaya göre, özel bir hastanede dahiliye uzmanı olarak görev yapan doktor Burhanettin İzzet Seçkin ile Batıkent aile sağlığı merkezinde aile hekimi olarak görev yapan eşi Meryem Seçkin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

Önce eşini yaraladı sonra kafasına sıkarak canına kıydı 

Çıkan tartışmanın dozu kısa sürede büyüyünce Dr. Burhanettin İzzet Seçkin, eşi Meryem Seçkin'in ayaklarına tabanca ile ateş ederek yaraladı. Daha sonra aynı silahı kafasına dayayarak ateş eden Dr. Burhanettin İzzet Seçkin, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Cenaze adli tıp kurumuna kaldırıldı

Hayatını kaybeden Burhanettin İzzet Seçkin'in cansız bedeni, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

 

Eşi tarafından vurulan aile hekiminin tedavisi sürüyor

Eşinin ayaklarından yaraladığı aile hekimi Dr. Meryem Seçkin ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı doktorun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.