Gaziantep'te CHP'ye yoğun ilgi...

Gaziantep'te CHP'ye yoğun ilgi...

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve CHP’ye katılan 1278 kişinin rozetlerinin takdim edildiği programa katılmak üzere 18 - 19 Ocak tarihlerinde Gaziantep’e gelen CHP lideri yoğun bir ilgi ile karşılanırken, CHP liderinin kentteki ziyaretleri

SALONA SIĞMADILAR  18 Ocak Çarşamba günü Gaziantep’e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ayağının tozuyla katıldığı CHP’ye katılım toplantısında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanırken, Gaziantep’in en büyük kapalı salonunda yapılan toplantıda vatandaşların salona tıka basa doldurmuş olması da bir hayli dikkat çekti.  

İL BAŞKANI UÇAR TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar yaptığı açılış konuşmasında ; “ Partimize olan yoğun ilgi ve alakadan son derece memnunuz . Hak hukuk adalet mücadelemiz her geçen gün büyüyor. CHP’ye katılan 1278 yeni yol arkadaşımız hoş geldiler, bu önemli toplantıyı organize eden Eczacı Mustafa İsmet Erdoğan başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim . “ dedi.   MUSTAFA İSMET

ERDOĞAN; “ATATÜRK’ÜN PARTİSİNE KATILMAKTAN DOLAYI BÜYÜK MEMNUNİYET DUYOYORUM”  İl Başkanı Uçar’ın konuşmasının ardından söz alan Mustafa İsmet Erdoğan ise ülkemizin yakıcı sorunlarına dikkat ‘çektiği konuşmasında yerelde ve genelde yaşanılan eşitsizliklere dikkat çekerek şunları ifade etti; “   Ülkemizin önemli sorunları var. İnsanımız hayat pahalılığı, enflasyon karşısında eziliyor. İşsizlik, adaletsizlik ne yazık ki ülkemizin normali haline geldi. Gelir dağılımındaki adaletsizlik toplumda onarılması güç yaralar açıyor. Bu sorunların üstesinden gelecek olan katılımcı ve sosyal demokrasi mücadelesi ile Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Buna olan yüksek inancımdan dolayı CHP ye katıldım. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinee katılmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.“  dedi.

  CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU; “ ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ”

Yapılan konuşmaların ardından büyük bir coşku ile kürsüye gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu ise ; “Sandıklar gelecek, 14 Mayıs’ta seçim olacak. Sandığa gideceğiz, Allah’ın izniyle hep beraber yeni bir başlangıç yapacağız. Güzel bir başlangıç yapacağız. Türkiye’yi büyüteceğiz” dedi    ROZETLERİNİ GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU TAKTI. CHP Lideri Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından Eczacı Mustafa İsmet Erdoğan, Av. Ömer Faruk Akan, Mali Müşavir Mehmet Karaoğlu ,İş adamı Fuat Albayrak,İsmet Tekinalp Ali Rıza Aslan , Ali Aytekin  başta olmak üzere CHP’ye katılan rozetlerini taktı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.