Gaziantep’te elektrik trafoları alarm veriyor

Gaziantep’te elektrik trafoları alarm veriyor

" Gaziantep’te son günlerde elektrik trafoları bir patlıyor. Yaşanan patlamaların ardından çıkan yangınlar sonrası can ve mal güvenlikleri olmadığını söyleyen vatandaşlar yetkililerden çözüm istiyor."

 Gaziantep’te alarm veren elektrik trafoları bir bir patlamaya başladı. Kent merkezindeki çok sayıda mahallede elektrik trafo patlamaları yaşanırken, yaşanan patlamalar vatandaşları tedirgin ediyor. Son 3 günde özellikle Atatürk Mahallesi ve Mücahitler Mahallesi’ndeki 3 ayrı trafoda yaşanan patlamalar büyük korku ve paniğe neden oldu. Patlamalar sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, patlama noktalarında çıkan yoğun duman da vatandaşların tepkisini çekti. 

  

  Vatandaşlar tehlike saçan trafolar için yetkililerden çözüm istiyor 

  Yaşanan patlamaların ardından çıkan yangınlar sonrası can ve mal güvenlikleri olmadığını söyleyen vatandaşlar yetkililerden çözüm istedi. Trafo patlamaları sonrası hem elektriksiz kaldıklarını, hem elektronik cihazlarının zarar gördüğünü hem de korku ve panik yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, ilgili kurumun patlamalara kısa sürede çözüm bulmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.