Gaziantep'te Pamuk fabrikasında yangın: 1 itfaiye eri öldü, 9 kişi yaralandı

Gaziantep'te Pamuk fabrikasında yangın: 1 itfaiye eri öldü, 9 kişi yaralandı

"Gaziantep’te bir pamuk fabrikasında çıkan yangında devrilen pamuk balyalarının altında kalan 1 itfaiye eri ölürken, 9 kişi yaralandı."

Olay, 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle pamuk fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, 112 sağlık ekipleri, UMKE, jandarma ekipleri sevk edildi. Yangında 4 işçi, 4 itfaiye eri ve 2 jandarma devrilen pamuk balyalarının altında kaldı. Dumandan etkilenenler 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangında bir itfaiye eri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yanın çıkış nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gaziantep 5’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik ve pamuk fabrikasındaki yangına müdahale esnasında balya altında kalarak yaşamını yitiren itfaiye erinin ismi belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik ve pamuk fabrikasında çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına müdahale etmek için olay yerine giden itfaiye ekibinin üzerine müdahale sırasında pamuk balyaları düştü. Düşen balyaların altında kalan 3 itfaiye personeli yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli müdahale çavuşu Remzi Mutafoğlu hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Karşıyaka İtfaiye Amirliği’nde yangın müdahale çavuşu olarak 10 yıldır görev yapan 37 yaşındaki Mutafoğlu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.