Pandoranın Kara Kutusu sırra kadem bastı

Pandoranın Kara Kutusu sırra kadem bastı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Belediye Başkan yardımcısı Hanifi Başıbüyük Hem görevinden İstifa etti Hem de kaçtığı ortaya çıktı

6 şubat 2023 tarihinde Kahraman Maraş merkezli depremin en büyük yıkımın  Yaşandığı Gaziantep'in  Nurdağı ilçesi oldu . Ancak Depremin 2. Gününden sonra  Nurdağı Bölgesinden gelen bilgiler ışığında  Eski Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimdiki Nurdağı Belediye Başkan Yardımcısı  Hanifi Başıbüyük Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın Evindeki Önemli evraklar ile birlikte  Nurdağı Belediyesi Hizmet Binasından Bulunan  Bazı belgelerin olduğu valizlere  koyarak Ortan kaybolduğu  iddiası Nurdağı Halkı tarafından dilendirilmekte.

Nurdağı Halkı  Hanifi BaşıBüyük  Nurdağı belediyesindeki evraklar aldığı en kısa sürede Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak Apar topar Nurdağı belediyesinin hizmet binasının yıkımı için Kepçeler getirerek yıktırdığını Görenleri olduğu Nurdağı Halkı tarafından dilendirilmekte.

Belediye Hizmet Binasının Yıkılmadan önce Bazı önemli evrakları valizlere koyarak  Nurdağı Belediye Başkan Yardımcısı Hanifi Başıbüyük'e vererek  Valizlerin içerisinde  ilçeden ayrıldığı yönünde bilgiler veren Nurdağlı Yurttaşlar  Nurdağı Belediye Başkan yardımcısı Hanifi Başıbüyük'ün Bir önce yakalanması  valizler  içerisindeki belgelere ve yanından götürdüklerini düşündükleri yüklü miktardaki paranın el konulmasını istediler

Nurdağı Halkı ve İlçede siyasi parti yetkilileri tarafından  Alınan bilgiler ve Sosyal Medya Medya hesabının 5 marttan itibaren kullanmadığı netlik kazandı. Nurdağı belediye başkan  yardımcısı Hanifi Başıbüyük Hem görevinden hem de ilçeden ayrılığı Yurtdışına kaçma ihtimali olduğu yönünden ilçe halkı hem de siyasi partilerin sağ kalan yöneticileri tarafından dile getirildi.

hanigibasibuyuk.jpg

Nurdağı belediye Başkan yardımcısı Hanifi Başıbüyük'ün  (2) Hanifi BAŞIBÜYÜK (@HanifiBAIBYK) / Twitter en son  martta kullandığı görülmektedir.

Asrın Fekaletinin yaşanmasından sonra  belediye başkan yardımcısı olarak başı resmi işlemlerden imzası bulunan Belediye Başkan yardımcısı Hanifi Başıbüyük'ün bir önce yakalanması adalet önünde hesap vermesinin istediler. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.