Türkiye kan ağlarken ne eğlencesi

Türkiye kan ağlarken ne eğlencesi

"Türk Silahlı Kuvvelleri'nin hem sınır içi hem sınır dışında terör örgütlerine yaptığı operasyonlar göz doldururken, Pençe Kilit Harekatı'nda 5 Mehmetçik'in şehit haberi Türkiye'yi ağlattı."

Tüm Türkiye şehitlerinin yasını tutup ve yurdun dört bir yanında etkinlikler bir bir iptal edilirken,  

Gaziantep Sağlık-Sen Şubesi delege seçimi yaklaştığı sırada üyelerine yönelik moral konseri düzenlemesi tepkilere neden oldu. Pandemi süresi içerisinde ciddi fedakarlıklar gösterip tüm ülkenin teveccühünü kazanan sağlıkçıların eğlenmeye hakkı olduğunu ancak böyle bir zamanda olmaması gerektiğini dile getiren vatandaşlar ise konserin iptal edilip edilmeyeceğini merak ediyor. 
Gaziantep Sağlık-Sen Şubesi 'Herkes Konuşur Sağlık-Sen Yapar' sloganı ile bahar şenliği düzenledi. Şarkıcı Oğuzhan Koç'un eserlerini seslendireceği gecede yarışmalar, oyun alanları ve etkinlikler bulunuyor. 17 yıldır görevinin başında olan Mehmet Ali Arayıcı'nın yalnızca seçim döneminde böyle bir etkinlik düzenlemesine tepki gösteren sağlık çalışanları ve kamuoyu Genel Başkan Semih Durmuş'un şehitlerin de olduğu bu dönemde göstereceği tepkiyi merak ediyor. 
Semih Durmuş'un ne yapacağı dikkatle takip edilirken, konserin iptal edilip edilmeyeceği de merak konusu oldu.

Eğlence Alanını tahsis eden ve bu konularda oldukça hassas olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i tavrı merakla bekleniyor

 Haber merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.