Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ünlülerden sert tepki

Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ünlülerden sert tepki

Türkiye'yi yasa boğan Beyoğlu saldırısının faili gece düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Saldırgan Afrin üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etti. 3 aileden 6 canın hayattan koparıldığı, 2'si ağır 81

Haluk Levent, ''Allah bin belanızı versin!'' paylaşımında bulunurken Işın Karaca, ''Allah sizin yanınıza bırakmasın! Yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin.'' sözleriyle tepki gösterdi.

İstanbul'un en işlek caddelerinden Taksim İstiklal Caddesi'nde dün akşam meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi yaralandı. Terör saldırısını gerçekleştiren fail Suriye uyruklu Ahlam Albashır'ın yapılan sorgusunda, PKK/PYD/YPG tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin-İdlib üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını söylediği öğrenildi. Emniyet yapılan incelemede, saldırıda kullanılan patlayıcının TNT olduğunu açıkladı.

Tüm ülkeyi yasa boğan hain saldırının ardından ünlülerden peş peşe sert tepki geldi. Ünlülerin sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlar şöyle:

“MASUMLARIN GÖZYAŞINDA BOĞULUN”

Tarkan: Taksim… Çok üzüldüm. Hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.

Can Yılmaz: Başımız sağ olsun. İstanbul İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Yaptıranın da yapanın da iki cihanda iki yakası bir araya gelmesin. Masumların gözyaşında boğulun.

Demet Akbağ: İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Hayko Cepkin: Hiçbir ideoloji masum kanı dökmeyi, kendine hak göremez. Dünya da, insanlık da mahvedildi. Hayat rengarenkti. Zorbaların görmeyi istediği tek renk ise karanlık bir kırmızı. Hayatını kaybeden masumlara rahmet, yaralılara şifa dilerim ama yetmez ki ateş düştüğü yeri yakıyor.

“ALLAH BİN BELANIZI VERSİN!”

Müge Anlı: Yine canımız yandı. İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılar acil şifalar diliyorum.

Haluk Levent: Allah bin belanızı versin!

Yağmur Atacan: Ne diyeceksin? Küfürün, hakaretin, her türlü okunacak belanın bile bittiği yer... Kırık bir bebek puseti.

Acun Ilıcalı: İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun!

Burak Deniz: İstiklal Caddesi'nde yaşanan olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.. Yaralılar acil şifa bulsun.. Çok üzgünüm çok...

Demet Özdemir: İstiklal Caddesinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet , sevenlerine, ailelerine baş sağlığı diliyorum , yaralılar için acil şifalar ! Hayretler içerisindeyim …Çok üzgünüm.

“SARILMAYACAK YARALARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ”

Demet Akbağ: İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Doğa Rutkay: İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum… Yaralılara acil şifalar diliyorum… Sarılmayacak yaralara bir yenisi daha eklendi.

İbrahim Büyükak: Taksim’de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Umarım daha fazla can kaybı olmaz. Ülkemize geçmiş olsun…

“YAŞATTIĞINIZI YAŞAMADAN ÖLMEYİN”

Mahsun Kırmızıgül: İnanılır gibi değil. Daha üç gün önce çekim yaptığımız yerde bomba patlamış. Yapanlara, yaptıranlara lanet olsun.

Şahan Gökbakar: Ya gerçekten lanet olsun. Çok üzgünüm!

Işın Karaca: Allah sizin yanınıza bırakmasın! Yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin.

Gonca Vuslateri: İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Volkan Konak: Taksim’de gerçekleşen hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımızın, acısını derinden yaşıyor, ailelerine sabır diliyoruz.

Mert Fırat: İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden insanlarımızı rahmet, ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar dilerim. Hepimizin başı sağ olsun. Hiçbir terör saldırısının meşru bir gerekçesi olamaz!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.