Kayak için gittiler ama... Hollywood yıldızlarına Alpler şoku

Kayak için gittiler ama... Hollywood yıldızlarına Alpler şoku

Mevsim normallerinin çok üzerinde geçen sıcaklık Hollywood yıldızlarının tatillerini vurdu. İsviçre’nin dünyaca ünlü Gstaad kayak merkezini tercih eden ünlü oyuncular, kayak yapacak kadar kar yağmayan bölgede bungee jumping yaptı.

Özellikle dünyanın batısında hissedilen sıcaklıkların mevsim normallerinin çok üzerinde olmasıyla beraber kışın kayak tatili yapmaktan vazgeçmeyen ünlü yıldızların zorunlu olarak tercihleri değişti.

salma-hayek.jpg
Salma Hayek

Her yıl kış tatilini İsviçre Alplerinde bulunan Gstaad kayak merkezinde geçiren ünlü aktrisler Natalie Portman ve Salma Hayek, bu yıl yine aynı yere gitmesine rağmen kayak yapamadı. Ancak tatillerinin keyfini bungee jumping yaparak çıkardılar.

natalie-portman.jpg
Natalie Portman

ALPLER OCAKTA 21 DERECE

İsviçre Alplerinde mevsime göre olağanüstü bir sıcaklık yaşanırken 1 Ocak'ta Alpler'in kuzeyinde 20,9 derece ile "tüm zamanların en yüksek ocak ayı sıcaklığı" kaydedildi.

Alplere düşen az kar, özellikle alçak kesimlerdeki kayak teleferiklerinin kapanmasına neden olurken kayak yapmak isteyen turistleri de yüksek yamaçlara yönlendirdi. İsviçre'deki bazı işletmeler ise kış sporları alanlarının yerine bisiklet parkurları açtı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.