Ünlü isim Antepli oluyor...

Ünlü isim Antepli oluyor...

"Yeni Sezonun en iddialı dizisi. " Antepli " Kadrosunda kimler var. O Ünlü oyuncu " Antepli'yle' ekrana dönüyor.Hangi kanalda yayınlanacak."

Star TV’de 2022-2023 sezonunda yayınlanacak dizilerden birisi de Antepli dizisi olacak. Antepli dizisinin oyuncuları kimler, Antepli dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimleri sizlerle paylaşacağız. Antepli dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak Anteplinin konusu nedir nerede çekiliyor gibi merak edilen soruları da yanıtlayacağız

Antepli dizisi oyuncuları kadrosu
OGM pictures tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizinin adı Antepli oldu. Antepli dizisinin yapımcılığını üstlenen OGM pictures daha önce doğduğun ev kaderindir, kırmızı oda, camdaki kız ve TRT’de yayınlanan masumlar apartmanı gibi önemli yapımlara imza atmış önemli bir yapım şirketi. Yapmış olduğu dizilerden Antepli dizisinin de oldukça güçlü bir dizi olacağını çıkarabiliriz. Antepli dizisinin oyuncuları kimler, kadrosunda yer alan isimleri belli oldukça sizlere yazacağız. Şimdilik Antepli dizisinde adı kesinleşen tek başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu oldu.

Yeşilçam isimli dizide yer alan Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 tarihinde İstanbul ilimizde dünyaya geldi. Afra Saraçoğlu 1.70 boyunda ve 50 kilo ağırlığında, üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam ettiren başarılı bir dizi oyuncusudur. Afra Saraçoğlu ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında ikinci şans filmi ile yaşadı. Daha sonra Fazilet hanım ve kızları dizisindeki Ece karakteri ile yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu kardeş çocukları dizisinde de hayat karakterine hayat verdi. Geçtiğimiz sezon Yeşilçam dizisinde Tülin karakteri ile ön plana çıkan Afra Saraçoğlu 2022-2023 sezonunda Antepli dizisinde başrolde oynayacak

Antepli dizisinin konusu kısaca özeti şöyle. Antep’te önemli bir aşiretin kızı olmasına rağmen ailenin istemediği bir gence aşık olarak İstanbul’a kaçan bir kızın başından geçen olaylar konu ediliyor. Antepli dizisi hem güzel bir aşk hikayesini hem de bir hesaplaşmaya dönüşen hayat hikayesini anlatıyor. Daha önce Maraşlı dizisini izleyenler Antepli dizisini de muhakkak izlemek isteyecekler.

Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan Star TV gelecek sezon Antepli dizisiyle ekrana damga vuracağa benziyor. OGM Pictures imzalı Antepli dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir olacak. Ancak dev bir isim Antepli dizisiyle ekrana dönecek.

O oynasın, biz izleyelim denilen karizmatik aktör Çetin Tekindor nihayet setlere dönüyor. OGM Pictures imzalı Antepli dizisi için hazırlıklar sürerken dizinin yayın kanalı da Star TV oldu. Yeni sezonun en dikkat çekici projelerinden biri olmaya aday olan Antepli dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir oldu. Çetin Tekindor Antepli Dizisiyle Ekrana Dönüyor! STAR TV Müjdeyi Verdi!

Antepli dizisinin konusuna gelince, Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit (Mert Ramazan Demir), çapkındır. Bu yüzden Halis Ağa (Çetin Tekindor) onu bu uslanmazlıklarından kurtulmak için Gaziantep'ten yakın bir ailenin kızını almaya karar verir. Hikaye de tam da bu noktadan sonra başlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.