AKP'li Turan partideki çöküşü itiraf etti

AKP'li Turan partideki çöküşü itiraf etti

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 'erken seçim' tartışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada partideki çöküşü adeta itiraf etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, muhalefetin  erken seçim talebine ilişkin dikkat çeken ifadelerde bulundu. AK Partili Turan, erken seçim yapılması halinde tek başına iktidar olunamayacağını ima ederek, "Bu dönemde 'erken seçim' demek eski Türkiye’nin, koalisyonlu yılların talebi ve saçmalığı. Seçimler zamanında yapılacak.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de sistemin değiştiğini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçildiğini belirten Turan, şöyle devam etti:

"Bunu anlamayan, bu parametrenin değişmesini görmeyen insanlar, eski Türkiye'nin hastalıklarıyla sürekli, 'seçim' diyerek ülkenin gündemini boğmaya çalışıyorlar. Oysa millet bize 5 yıllığına görev verdi. 5 yıl boyunca bu milletin emaneti bizim omuzlarımızda. Biz de diyoruz ki 5 yılın bittiği güne kadar biz bu görevi yapacağız. 5 yılın bitiminde, bu görevin nihayete ermesinden sonra tekrar milletimize gideceğiz. Milletimizin takdirini alırız, almayız. Bu kararı ortaya koyacağız. Bu yüzden bu dönemde 'erken seçim' demek eski Türkiye'nin, koalisyonlu yılların talebi ve saçmalığı. Bu millet artık seçimle vakit kaybetmek istemiyor."

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.