Devlet Bahçeli, Halk TV hayranı çıktı!

Devlet Bahçeli, Halk TV hayranı çıktı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ikinci kez Halk TV canlı yayınına mesaj göndermesi dikkatlerden kaçmadı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zülfü Livaneli'nin 'Bülent Ecevit, Fethullah Gülen teşkilatıyla yan yana geldi, onlara kontenjan verdi, her türlü olanağı sundu' sözlerine ilişkin Halk TV yayınına mesaj göndermesi dikkat çekti. Devlet Bahçeli, daha öncede benzer şekilde Halk TV yayınına mesaj ile katılım sağlamıştı.

Devlet Bahçeli, "Zülfü Livaneli’nin Merhum Ecevit’le ilgili mesnetsiz iddialarını, meşrepsiz ithamlarını, hatta seviyesiz iftiralarını reddettiğimi özellikle ve sizin vasıtanızla paylaşmak isterim. Merhum Bülent Ecevit’in devlete ve millete bağlılığını tartışmaya açmak hem vebal hem de haksızlıktır" dedi.

Devlet Bahçeli, Halk TV'de yayımlanan Özlem Gürses'in programına yanıt göndererek "Hükümetinde birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendisini yakından tanıma fırsatım oldu" ifadesini kullandı.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Merhum Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit’le süresi 3.5 yılı bulan 57. Cumhuriyet Hükümetinde birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Tam bir beyefendi, saygın bir devlet adamı, tutarlı ve milli nitelikli bir solcu, aynı zamanda da Türk milletinin değerleriyle çatışmayan, çelişmeyen bir şahsiyetti.

Merhum Ecevit’in Türkiye’nin hak ve çıkarlarını samimiyetle savunduğuna her fırsatta şahit oldum. Bu haliyle, Zülfü Livaneli’nin Merhum Ecevit’le ilgili mesnetsiz iddialarını, meşrepsiz ithamlarını, hatta seviyesiz iftiralarını reddettiğimi özellikle ve sizin vasıtanızla paylaşmak isterim.

Merhum Bülent Ecevit’in devlete ve millete bağlılığını tartışmaya açmak hem vebal hem de haksızlıktır. Bu duygu ve düşüncelerimi kamuoyunun bilgi ve takdirine sunuyorum. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı da teşekkür ediyorum."

İLK MESAJI DEĞİL 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Halk TV'de ekrana gelen programı sıkı takip etmesi dikkatlerden kaçmadı. Daha önce 25 Nisan tarihinde Özlem Gürses ile Hafta Sonu Ana Haber'i izleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1999'daki 57. hükümetin çalışmalarına ilişkin bir mesaj göndermişti.

Daha önce Devlet Bahçeli'nin Özlem Gürses'e gönderdiği mesaj şöyleydi:

Muhterem Özlem hanımefendi,

Halk Tv’de yönettiğiniz haber programını çok yakından takip ediyorum. Amerikan devlet başkanının gündeme taşıdığı soykırım iftirasını yorumlarken Türkiye’nin hiçbir şey yapmadığı yada yapamayacağını söyleyen program konuşmacılarının dikkatini çekmek istiyorum.

Lütfen 57. Cumhuriyet Hükümeti’nde Sözde Ermeni Soykırımı ile Mücadele Kurulu’nun 3 yılı aşkın süren çalışmalarını da dikkate almalarını rica ediyorum.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.