Fatih Altaylı'ya çok ağır sözler!

Fatih Altaylı'ya çok ağır sözler!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gazeteci  Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında  CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Altaylı, söz konusu yazısında  "Tüm CHP kitlesinin bile tam olarak içine sindiremediği bir Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Türkiye'nin içine sindiremezsiniz. İstanbul mitingine 2 milyon kişi toplasınız da fark etmez. Yanlış adayla gidilecek bir seçimin kaybedilmesi halinde CHP diye bir parti kalmayacaktır. Bu seçim genel merkez hatasından kaynaklanan bir nedenle kaybedilirse, emin olun CHP seçmeni CHP binasını yerle bir eder. Altında sadece siz kalmazsınız." ifadelerini kullandı.

Bu satırlara yanıt  CHP liderinden çok sert geldi. CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Fatih Altaylı'nın yazısına tepki olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu "Bir grup konuşmamda söylediğimi yeniden hatırlatma ihtiyacı duydum. Bu sefer daha net söyleyeyim… Son zamanlarda kerameti kendinden menkul bazı kişiler bir anda muhalif yazar oldular. 20 yıllık yandaşlıktan sonra, bir baktık oluvermişler işte."ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu şöyle devam etti; 

"Bunların bazıları köşe yazarı, bazıları araştırmacı formatında önümüze çıkıyorlar; muhalefet nasıl yapılır, kelle koltukta mücadele eden bana öğretmeye kalkıyorlar. Defalarca suikast teşebbüsüne uğramış bana, köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar.
Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik. Onların da ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, ‘Alo Holdinglerin’ medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Bu böyle biline."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.