Karamollaoğlu'ndan 128 milyar dolar için Albayrak göndermesi

Karamollaoğlu'ndan 128 milyar dolar için Albayrak göndermesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İktidarın 128 milyar dolar rezervini açıklamamasının arkasında bazı isimler var" sözleriyle Berat Albayrak göndermesi yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısının sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

KARAMOLLAOĞLU'NDAN ALBAYRAK GÖNDERMESİ

128 milyar dolar rezerve ilişkin sorulan soruya cevap veren Saadet Lideri Karamollaoğlu, "İktidarın bu duruma yaklaşımını garipsiyorum. Sayın Nurettin Canikli, "hepsi kayıt altında" demiş. Ne olur açıklansa? Gizli mi? Gizli olması için bir sebep var mı? Madem ki kayıt altında açıklayın, problem de çözülsün. Bu meselenin bu kadar büyütülmesinde iktidarın yanlış tutumunun payı var. Diğer bir ihtimal de, bazı isimlerin 128 milyar doların tamamını süratle bozdurmasıdır. Sıkıntı burada herhalde" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak göndermesi yaptı.

VAKALARIN ARTMASINDA 84 MİLYONA KABAHAT BULMAK DOĞRU DEĞİL!

Kovid-19 salgında günlük 60 bine ulaşan vakaların ardından tedbir alınmasına ilişkin soruya cevap veren Karamollaoğlu, "Rakamlar her şeyi ortaya koyuyor. Son aylarda vakaların artmasında iktidarın özellikle kendi toplantılarının, kongrelerinin gündemde olduğunda maske, mesafe ve temizliğe dikkate alınmadı. Şimdi biz bu nedenle vaka patlaması ile karşı karşıyayız. İktidar bu haldeyse, öğüt verecek bir durum da değiliz. Çıkıp da 84 milyona kabahat bulmak, doğru değil. Salgın tedbirlerine uymayan vatandaşlar kabahatlidir. Peki, kurallara uymayan yönetimler ne olacak?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.